Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Tomislav Mihičinac ima zlatnu ulaznicu za polufinale

Supertalent
Foto: Nova TV
11.04.2016.
u 12:00

Akrobacijama za koje trenira pet puta tjedno, osvojio je sve u studiju, a zlatni gumb stisnuli su Igor i Rene

Četvrtu zlatnu ulaznicu “Supertalenta” koja ga vodi direktno u polufinale showa sinoć je zaradio Tomislav Mihičinac. Hodanje na rukama, salto u zraku s lisicama na rukama, skok u zraku kroz obruč, samo su neki od dijelova njegova nastupa, a zlatni gumb stisnuli su voditelji Igor Mešin i Rene Bitorajac.

– Ja ti iskazujem svoje divljenje, poštovanje i malo ću pasti u nesvijest sada! – rekla mu je članica žirija Martina Tomčić, dok mu je Mislav Čavajda poručio: – Tvoja mama mora da je bila luda s tobom u djetinjstvu! Tebe je bilo posvuda! Bravo! Ovo je bilo jako atraktivno!

Tomislavu, umjetničkog imena Tomy, 26 je godina i rođen je u Karlovcu gdje je živio do svoje devete godina, nakon čega se zbog, kako kaže, narušene obiteljske situacije s majkom i dvojicom braće preselio u Sloveniju.

– Svaka loša stvar donosi neko dobro, zato sam na neki način zahvalan za sve to jer me izučilo da sam sada drugi čovjek. Da sam ostao u Hrvatskoj možda nikada ne bih radio ovo što radim. Sport mi znači život – kaže Tomislav koji da bi bio ovako utreniran trenira pet puta tjedno po tri do četiri sata dnevno. 

>> Nikada neću doseći tatinu razinu umjetnosti fućkanja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije