Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEDMA SEZONA SITCOMA

Sve što niste znali o otkačenim junacima "Teorije velikog praska"

TEORIJA
Foto: Promo
18.05.2014.
u 10:00

Prije tri godine Kaley Cuoco (28) zarađivala je 60 tisuća dolara po epizodi, kao i sve njezine kolege iz serije, a danas ona, Johnny Galecki i Jim Parsons po epizodi zarade 325 tisuća dolara.

Hoćemo li u sedmoj sezoni “Teorije velikog praska”, koja je krenula na RTL-u 2, doznati kako se preziva Penny? Naime, konobarica i nadobudna glumica jedini je glavni lik u sitcomu čije prezime tek treba biti otkriveno. A zna se da će u sedmoj sezoni Penny prestati konobariti kako bi se posvetila glumačkoj karijeri te da će se zaručiti za Leonarda. Raj će pak započeti vezu s dermatologinjom Emily, a društvance iz serije čija popularnost ne prolazi čekaju još brojne avanture. Naime, sitcom će imati ukupno deset sezona. U povodu prikazivanja novih epizoda otkrivamo vam zanimljivosti o glumcima kojima je “Teorija” donijela planetarnu slavu.

Prije tri godine Kaley Cuoco (28) zarađivala je 60 tisuća dolara po epizodi, kao i sve njezine kolege iz serije, a danas ona, Johnny Galecki i Jim Parsons po epizodi zarade 325 tisuća dolara. Dvije godina bila je u vezi s Galeckim, a nakon prekida zaručila se za specijalista za ovisnosti Josha Resnika. Zaruke su raskinuli, a godinu dana poslije zaručila se za tenisača Ryana Sweetinga. Vjenčali su se lani na staru godinu. U “Teoriji” njezin lik Penny od početka serijala sve zove “sweetie” (slatkice), a njezino vjenčano prezime Sweeting ima isti korijen.

Iako su mu producenti bili namijenili ulogu Sheldona Coopera, Johnny Galecki (39) imao je bolji nos od njih te im je rekao da će mu bolje ležati uloga Leonarda Hofstadtera. Johnnyjeva glumačka karijera krenula je kada ga je Roseanne Barr izabrala da igra njezina sina u filmu “Backfield in Motion” iz 1991. godine. Komičarki se toliko svidio da mu je dala rolu i u svojem sitcomu “Roseanne” u kojem je glumio Davida Healyja. Galecki je lud za motociklima i vozi Harley, slika, u ranim dvadesetima naučio je svirati violončelo, a svira i bas. U vezi je s glumicom Kelli Garner.

Njegov lik Sheldon Cooper fanatični je obožavatelj “Zvjezdanih staza”, no Jim Parsons (41) nikada nije gledao tu seriju. Jimovu briljantnu izvedbu fizičara s IQ-om 187 i s velikim nedostatkom socijalnih vještina mnogi smatraju zaslužnom za ogroman uspjeh serije. Parsons je za tu rolu osvojio nekoliko nagrada, među kojima tri Emmyja i Zlatni globus. Prije “Teorije” bio je na audiciji za 30-ak pilota serija, a mnogi za koje je bio izabran bili su ukinuti i prije početka snimanja. Prije dvije godine javno je obznanio da je homoseksualac i da je deset godina u vezi s redateljem Toddom Spiewakom. – Naša je ljubav obična i dosadna. Ujutro skupa pijemo kavu i jedan drugome peremo veš – kaže.

Multitalentirana glumica Mayim Hoya Bialik (38) vlasnica je doktorata iz neuroznanosti. Pohađala je školu plesa, svira glasovir, trubu, bas-gitaru te harfu koju je naučila svirati za potrebe serije “Teorija velikog praska” u kojoj glumi neurobiologinju Amy Farrah Fowler. Veganka je, a ljubav prema životinjama pokazala je i kada je posvojila kita, vuka i morsku kravu za koje se brine financijski. Židovka je, a njezino ima na židovskom znači voda. Preklani se nakon devet godina braka razvela od supruga Michaela Stonea. Imaju dva sina, Milesa Roosevelta (9) i Fredericka Heschela (6).

Prije “Teorije” Simon Helberg (33) igrao je u nekoliko serija, između ostalih u seriji “Prikraćeni” nominiranoj za Emmy, a pojavio se i u filmu “Good Night and Good Luck” redatelja i scenarista Georgea Clooneya iz 2005. u kojem je imao jednu rečenicu. Njegov lik Howard Wolowitz je Židov, a i Simon je Židov. U braku je s glumicom Jocelyn Towne s kojom ima dvogodišnju kćer Adeline te čekaju drugo dijete. Žive na imanju u Hollywoodu koje su za tri milijuna dolara kupili od Brooke Mueller, bivše supruge Charlieja Sheena.

“Teoriji velikog praska” Melissa Rauch (33) priključila se u trećoj sezoni u ulozi studentice mikrobiologije Bernadette Rostenkowski i djevojke Howarda Wolowitza. U idućoj sezoni zaručili su se, a u petoj su se vjenčali. Glumica je piskutavi glas kakvim govori Bernadette pokupila od svoje majke. Zapaženu ulogu imala je u hit-seriji “Okus krvi” u kojoj se pojavila kao Summer, djevojka kojoj se sviđa Hoyt Fortenberry, jedan od važnijih likova. U braku je sa scenaristom Winstonom Beigelom s kojim je radila na nekoliko projekata.

U seriji je njegov lik Rajesh Ramayan “Raj” Koothrappali toliko sramežljiv da u društvu žena zanijemi, ali u stvarnosti je glumac Kunal Nayyar (33) samouvjereni muškarac koji je uspio osvojiti srce misice. Tri je godine u braku s bivšom Miss Indije Nehom Kapur. Rodio se u Londonu, odrastao u New Delhiju, a s 18 se preselio u SAD. U Portlandu je studirao ekonomiju te je tijekom studija krenuo na satove glume. Odlučio je postati profesionalni glumac i u Philadelphiji je završio studij glume. Prije dvije godine počeo je snimati svoj prvi film “Dr. Cabbie” koji bi trebao biti prikazan na jesen.

>> 'Mogla sam raditi što god sam htjela sve dok nisam upoznala Supermana'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije