Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju

'Sjediti pokraj Marija Petrekovića u žiriju bilo mi je jedno od najtežih iskustava u životu'

Danijela Martinović i Mario Petreković
Foto: Nel Pavletić/ PIXSELL
13.03.2016.
u 23:20

Danijela Martinović, uz Martinu Tomčić, Mislava Čavajdu i Marija Petrekovića, član je žirija ovogodišnjeg Supertalenta koji danas počinje na Novoj TV. Na snimanju se svaki dan dobro zabavljala i smijala tako da je redovito morala popravljati šminku. Sudjelovanje u tom showu pomoglo joj je da nauči puno stvari i, kako kaže, postane bogatija osoba.

Ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV počinje najpopularniji talent show na svijetu – Supertalent. Oko 400 točaka izvedeno je pred stručnim žirijem koji čine Mislav Čavajda, Martina Tomčić, Danijela Martinović i Mario Petreković, no samo najbolji i najposebniji dobit će priliku u daljnjem natjecanju. U audicijskim emisijama vidjet ćemo mnoštvo talenata koji su došli pokazati da mogu, žele i trebaju biti nove zvijezde najpoznatijeg talent showa.

Nakon sedam audicijskih emisija, u svakoj polufinalnoj emisiji uživo gledat ćemo 10 točaka, izabranih tijekom audicije i potvrđenih finalnom odlukom žirija. Iz svake od šest polufinalnih emisija, u superfinale izravno će točka koja će osvojiti najviše glasova publike. Sljedeće dvije točke s najvećim brojem glasova publike bit će izvedene pred žirijem koji će odlučiti koja će točka kao druga u superfinale.

Dvanaest točaka koje će se tijekom polufinalnih emisija izboriti za prolazak dalje, u superfinalu borit će se za pobjedu i osvajanje vrijedne novčane nagrade i prestižne titule četvrtog hrvatskog Supertalenta. Žiri je ove godine imao težak zadatak jer je valjalo prepoznati one najbolje i nagraditi ih odlaskom u emisije uživo. A jedna od njih bila je Danijela Martinović, koja kaže da joj je to iskustvo bilo jedno od najboljih u životu.

– Nije lako biti član žirija jer u jednom trenutku nekome možete srušiti sve snove. Kao i uvijek u životu, vodila sam se srcem. Kolege u žiriju znali su se ljutiti na mene jer sam mekana i dosta sam kandidata puštala, ali kad je trebalo iskreno reći što mislim o nekoj točki, nisam se libila reći svakom ono što doista mislim i kazati ono sudbonosno ne – kaže Danijela i dodaje da je se na Supertalentu najviše dojmila ekipa s kojom je radila. – Toliko sam sretna što sam se zbližila s kolegama iz žirija. Bilo je jako zanimljivih i smiješnih situacija. Sjediti uz Marija Petrekovića bilo mi je jedno od najtežih iskustava u životu, jer bih se već nakon pet minuta snimanja počela toliko smijati da bi mi morali popravljati šminku. U Splitu je tako Mario dirigirao, a ja sam svirala mandolinu. Kad bismo bili najumorniji od cjelodnevnog snimanja, okrenuli bismo ploču i radili pravi šou s publikom – dodala je Danijela.

Žiri je na Supertalentu bio iznenađen brojnim talentima koji su pokazivali razne neobične vještine, no Danijelu su najviše oduševili plesači.

– Nacija smo koju bi zaista trebalo posebno proučavati jer je nevjerojatno koliko se prijavilo talentiranih ljudi. Bilo je nekoliko pjevačkih bisera, a mene je najviše iznenadila plesačka scena jer je toliko snažna i raznolika. Moram priznati da to nisam znala, pa mi je show pomogao da i ja naučim neke stvari – kaže Danijela.

U ovoj sezoni članovi žirija imaju mogućnost dodjeljivanja zlatne ulaznice, koja će određenog kandidata poslati izravno u finale. Danijela nam je otkrila da je tu mogućnost iskoristila za jednu točku koja ju je doslovno oborila s nogu. Onima koji nisu prošli Danijela je poručila da se ne obeshrabre, jer svakoga može svladati trema.

– Svi smo mi prolazili kroz to. Ja i danas ponekad osjećam tremu, ali naučila sam je kontrolirati i iz nje izvući maksimum. Što se tiče osobina koje mora imati hrvatski supertalent, Danijela podsjeća da ta točka mora prije svega biti zanimljiva i neobična, baš kao twirling Tihomira Bendelje koji je pobijedio u prvom Supertalentu 2009. godine.

– Nama je bitna posebnost, različitost i hrabrost. Netko tko će biti toliko drukčiji da nam zaokupi pozornost. Zato jedva čekam emisije uživo da vidim kako će se određeni talenti graditi i u kojem će pravcu ići – ističe Danijela.

Emisije uživo počet će od svibnja, kada će se talenti koje je žiri odabrao na audicijama morati pokazati u boljem svjetlu. Tim emisijama Danijela Martinović se posebno veseli.

– Zahvalna sam produkciji emisije koja me pozvala da budem članica žirija Supertalenta. Smatram da čovjek može učiti dok je živ iz raznih situacija od raznih ljudi. Ako želite učiti, to možete iz svega što vas okružuje. Zaista sam sretna što sam tim iskustvom postala puno bogatija osoba – kazala je Danijela. 

>>Matematičarka koja je plesom osvojila i Biebera

>>Rene Bitorajac i Igor Mešin vodit će nas kroz točke novog "Supertalenta"

Komentara 7

KO
Korisniche
23:44 13.03.2016.

Forsirate D M opet kao placene reklame je koju nitko ne zeli pa instalira ADBlocker

BJ
Bjelovar112
07:29 14.03.2016.

Mario je lakrdijas koji može proći u Zagrebu u Bjelovaru je nitko i nista ima dva prijatelja ostali mu se dodvoruju jer je kak ti frajer . za najboljeg frend a ima sina čovjeka koji rata nije vidio ali ga bas krenulo .

K0
KONJINA4.0
12:29 14.03.2016.

Žiri je očajan u najgorem smislu te riječi. Petreković je duševni bolesnik. Nije mi jasno kako i dalje živi na TV-u...i tko ga forsira.. Lik je zbilja bolestan. Taj show neću pogledati niti jednom ako ništa onda samo zbog činjenice da je on tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije