Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Celebrity beba

Rodila se prije dva dana i već ima svoj Instagram profil

Rob Kardashian
Foto: Instagram
1/3
14.11.2016.
u 10:00

Rob Kardashian i njegova djevojka Blac Chyna svojoj kćeri Dream otvorili su profil na ovoj društvenoj mreži na kojem već ima skoro 500 tisuća pratitelja

Obitelj Kardashian poznata je po tome što svoju intimu voli dijeliti s javnosti, pogotovo putem društvenih mreža, no potez Roba Kardashiana iznenadio je i vjerne obožavatelje ove obitelji koja je stekla slavu zahvaljujući reality showu "The Kardashians".

Naime, Rob i njegova djevojka Blac Chyna prije dana su postali roditelji kćeri kojoj su dali ime Dream i odmah su joj otvorili i Instagram profil. U samo dva dana najmlađa članica klana Kardashian skupila je gotovo pola milijuna pratitelja, a njezini roditelji su zasad objavili dvije fotografije na Instagramu. Televizijske kamere su pratile i cijeli porođaj, a dio tog videozapisa je Rob objavio na svom Instagramu dok će cijeli video biti prikazan u realityju u kojem su Rob i Blac glavne zvijezde.

>>'Ona je za njega mrtva i ne može napraviti ništa da se iskupi'

 

 

It was all a DREAM❕❕ haha I love her 😍😍😍

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

 

Morning 🐣 it's bonding time with mommy!

A photo posted by Dream Kardashian (@dream) on

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
20:44 15.11.2016.

sta sve poplava donese na svijet (ne mislim na bebicu). moja sucut!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije