Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rob mrzi kim

'Ona je za njega mrtva i ne može napraviti ništa da se iskupi'

robert kardashian
Foto: Instagram
1/8
25.03.2015.
u 07:42

No, to je tek vrh sante leda. Rob i Kim posvađani su već neko vrijeme, čemu u prilog ide i informacija da nije pohodio svadbu starlete i Kanyea Westa

Svi su upoznati s netrpeljivošću između Kim Kardashian i njezina brata Roba, a pogotovo otkako je on aktivirao Instagram i sestru usporedio s likom iz filma "Gone Girl".

No, to je tek vrh sante leda. Rob i Kim posvađani su već neko vrijeme, čemu u prilog ide i informacija da nije pohodio svadbu starlete i Kanyea Westa. I to je jako uvrijedilo Kim, koja je potom ismijala njegov razlog - udebljao se pa nije želio ići na sestrinu svadbu.

- On smatra da je Kim uništila obitelj te je više ne prepoznaje. Zapravo, ne želi je niti znati. Ona je mrtva za njega i ne može napraviti ništa da se iskupi - rekao je izvor blizak Robu za RadarOnline.

>>Kim Kardashian će poludjeti: Evo što je brat objavio o njoj!

>>Kim i Kanye žele drugo dijete: Doktori kažu da se previše seksamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije