Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Publika ogorčena: Katastrofa od bodovanja, namješteno je apsolutno sve

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/5
17.04.2017.
u 11:46

Gledatelji smatraju kako Dalibor Petko nije zaslužio sinoćnju pobjedu i smatraju da žiri tijekom cijele sezone nije pravedan u ocjenjivanju

Transformacija u Amy Winehouse sinoć je u showu "Tvoje lice zvuči poznato" donijela pobjedu voditelju Daliboru Petku. 

Dok je žiri bio oduševljen kako je Petko otpjevao "Valerie", gledatelji nisu stekli takav dojam i danas su to jasno dali do znanja u svojim komentarima na službenoj Facebook stranici ovog showa. Mnogi smatraju kako je pobjedu sinoć najviše zaslužio Bojan Jambrošić svojom interpretacijom Miše Kovača, a pronašli su još dosta nepravednih stvari u ovoj sezoni showa Nove TV.

- Pored Miše Kovača, kojem Petko nije bio ni do nožnog palca, još k tome pobijedio, a žiri mu dao 12 bodova!!! Prestrašno, od najbolje emisije ikad na tv-u dolazi mi da mi se gadite s ocjenjivanjem! - piše u jednom od komentara. 

-Sorry, ali nezasluženo.. Bojan Jambrošić je pobjednik ove epizode - napisao je jedan od gledatelja, a drugi je dodao: - Mario ukupno najbolji, Bojan rasturio Mišu i trebao biti prvi,žiri nek se srami!

Publika smatra da je žiri poprilično naklonjen Petku i da ne primjećuju talent Nives Celzijus i Marija Rotha.

- Katastrofa od bodovanja,namješteno apsolutno sve - piše u jednom komentaru.

>>'Nisam baš u najboljoj kondiciji jer mi je nedavno dijagnosticirana anemija'

>>Mia Anočić Valentić:Smršavjela sam 15 kg držeći se Dukan dijete

Komentara 25

I1
ing-12345
12:15 17.04.2017.

Pa tko gleda to smeće od showa?

Avatar ivo587
ivo587
12:35 17.04.2017.

Bombardiraju nas nova i rtl s tim dosadnim showovima tipa tvoji lice zvuči ..kulinarskim showovima, onim debelim koji se važu, dosadnim onim navojcem i bitorajcem i tim petkom koji zvuči ko curica, bezveze ni ne gledam to samo stalno nalijećem na to a uvijek stavljaju u prime time, trebalo bi to staviti ujutro kad gledaju eventualno teenageri..

MI
mirluk
11:56 17.04.2017.

Sve namjesteno Jugoslovenska posla vidite tko su voditelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije