Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAO SE U OGLEDALU

Pogledajte urnebesnog Dalibora Petka kako pleše kao Carlton

Dalibor Petko
Foto: Screenshot
1/4
07.04.2017.
u 10:34

Petko je kratki video plesa podijelio na društvenim mrežama, uz komentar "Kad u ogledalu ugledaš Carltona iz serije Princ iz Bel Aira, možeš učiniti samo ovo..".

Natjecatelji četrvte sezone popularnog showa Nove Tv "Tvoje lice zvuči poznato" osim što puno rade vježbajući za uloge se i jako dobro zabavljaju. Dalibor Petko će u nedjeljnoj emisiji imitirati Moryja Kantea i njegov veliki hit "Yeke Yeke". No, kad su mu stavili masku, Petko je u ogledalu prepoznao Alfonsa Ribeira, odnosno Carltona iz  serije "Princ s Bel Aira".

Nije mu preostalo ništa drugo nego pronaći polo majicu, preko vrata prebaciti vestu, i otplesati čuveni Carltonov ples na pjesmu "It's Not Unusual" Toma Jonesa.

Petko je kratki video plesa podijelio na društvenim mrežama, uz komentar "Kad u ogledalu ugledaš Carltona iz serije Princ iz Bel Aira, možeš učiniti samo ovo..". Njegov ples oduševio je i nasmijao Petkove prijatelje, koji su mu komentirali kako je zasjenio i samog Carltona. 

 

 

>>Najteže mi je biti u štiklama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije