Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crno-bijeli svijet

Pjevač Davorin Bogović ide u izolaciju BB kuće

02.05.2012., Zagreb - Bivsi pjevac Prljavog kazalista Davorin Bogovic i Jasenko Houra  ponovno ce zajedno snimiti pjesmu koja ce izaci na novom albumu Prljavog kazalista. Houra i Bogovic zadnju put su suradjivali 1990 godine.Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/2
11.04.2016.
u 10:26

Reality show počinje ovaj tjedan, a neki stanari već su u izolaciji

Komentara 1

RI
rikavac
16:59 11.04.2016.

Da li se moze iglasat zakon da se zabrani ove realiti BB Farma,i jos njih dosta jer ovo je dno,dna da neke nemoralne emisije zauzimaju,udarne termine. Nek im se zakonom,zabrane ili nek zakupe poseban kanal,pa nek gleda ko voli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije