Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

'Thriller' Michaela Jacksona postaje mjuzikl

27.01.2009.
u 16:30

Michael Jackson pomoći će kazališnim djelatnicima ne bi li svoj kultni spot za pjesmu Thriller pretvorio u mjuzikl. Jacksonov istoimeni album iz 1982. godine ostao je prvi na ljestvici najbolje prodavanih u povijesti, a videospot u kojem se mladić na izlasku s djevojkom pretvara u vukodlaka i danas se smatra jednim od najboljih ikad snimljenih.

Naime, u njemu je sudjelovao, uz desetke plesača odjevenih u zombije, i Vincent Price, velikan horor-filmova, a troškovi snimanja popeli su se na pola milijuna dolara. To je u to vrijeme bilo čak pet puta više od uobičajenog iznosa.

Navedeni je videouradak zbog toga postao svojevrsnim zaštitnim znakom MTV-a i njegove uloge u osamdesetima. Prema navodima producenata, poznati će pjevač sudjelovati u svakoj stavci projekta, u kojem će se izvoditi pjesme s naslovnog albuma, te njegova preteče "Off The Wall" iz 1979.

Čini se da su se crni oblaci ipak otišli od Michaela Jacksona. Svi pamte skandale vezane uz njegove navodne pedofilske sklonosti te činjenicu da je jedva uspio spriječiti prodaju ranča «Neverland» zbog dugova. Nadamo se da su ta tužna vremena iza ovog talentiranog pjevača. (P.Smoljak)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?