Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne skrivaju vezu

Zaljubljeni Ćorić osvojio Kraljicu Dalmacije, bivšu curu Marka Livaje

Borna Ćorić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
13.08.2015.
u 10:37

Valentina Miletić sad voli loptice i dijagonale, donosi tjednik Max!

Veza Borne Ćorića (18) i šest godina starije Valentina Miletić, najzgodnije Dalmatinke 2011., više nije tajna, niti je pokušavaju skrivati. Fotografijama na Instagramu stidljivo su najavili kako su par, ali uskoro su se prestali skrivati. Zajedno su bili na turniru u Umagu, a viđeni su i na utakmici na Poljudu.

Najpoznatija Valentinina veza prije Borne bila je ona s Markom Livajom s kojim je jedno vrijeme i živjela u Milanu dok je on bio pod ugovorom s Interom.

Nogometaš je čak dao tetovirati Valentinin datum rođenja na prsima iznad srca te datum njihova susreta na ruci.

Borna Ćorić je do sada bio "škrt" na riječima govoreći o svojim ljubavnim vezama. Potvrdio je tek tračeve kako je bio u vezi s Donnom Vekić. Mlada Osječanka je, pak, sada u ljubavi sa švicarskim tenisačem Stanom Wawrinkom. Livaja je, pak, u vezi s bivšom manekenkom i fitness trenericom, 14 godina starijom Iris Rajčić

>>Čilić ostao osmi na svijetu, pad Ćorića za tri mjesta

Komentara 71

ML
Mlad75
11:11 13.08.2015.

Osvojila ona njega,...mlad i napaljen nije ni shvatio sta ga snašlo...al trebaju roditelji rastjerati te sponzoruse jer inače ode karijera u p.m.

Avatar petrolio
petrolio
11:20 13.08.2015.

izgleda kao da mu je mama! run borna, run!

LE
leica2003
11:00 13.08.2015.

Malo se ofucala, pa sad prešla na djecu. Sat sponzorušama otkucava puno brže nego normalnim ženama koje žele svojim poštenim radom napraviti nešto u životu. Još godinu-dvije ak se ne uda, gotovo je njeno. Kriza je lovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije