Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUGORJE U IŠČEKIVANJU

Thompson dolazi dočekati Marina Čilića, a potom mu i zapjevati

koncert thompsona, dani piva karlovac
Foto: Filip Trezner
14.09.2014.
u 12:56

- Drago mi je što ću mu moći stisnuti ruku i čestitati - rekao je Thompson.

Marinu Čiliću spremaju veličanstveni doček u Međugorju, ali zbog Davisova Cupa moraju čekati pet dana duže na povratak junaka cijelog grada no što bi u drugačijim okolnostima. U rodnom mjestu pobjednika US Opena dočekat će obitelj, prijatelji, brojni navijači, ali i Marko Perković Thompson, piše portal Brotnjo.info.

- Pozvali su me Marin i njegova obitelj. Naravno da ću se odazvati čovjeku koji je sportskim uspjesima proslavio Hrvatsku i hrvatski narod. Drago mi je što ću mu moći stisnuti ruku i čestitati s iskrenom željom za još puno ovakvih rezultata koje nas Hrvate čine ponosnima - objavio je Thompson na svojoj službenoj stranici.

Osim njega, najboljem hrvatskom tenisaču u čast pjevat će i Mate Bulić. No prvo će Čilić sudjelovati u molitvi, zatim ide na misu i tek tada, oko 20 sati, na obližnjem igralištu u Međugorju bit će onaj svečani dio dočeka.

>> Marinov otac Zdenko: Molili smo Gospu za veliku pobjedu

>> Ne znam ima li Gospa veze s ovim čudom, ali vjera mi je mnogo pomogla

>> Nije igrao samo Čilić, čitava je Hercegovina 'tukla' bekhende i forhende

Komentara 24

Avatar Feniks
Feniks
13:58 14.09.2014.

Čilić: kad mi kažu da sam bosanac, ja kažem NISAM, iz Hercegovine sam i Hrvat sam.

PO
portugisac
13:38 14.09.2014.

A onaj tekst gdje sam imao pravo je izbrisan a odnosi se na komentare ova dva bolesnika, Daruvar i monatmai.

BR
brisnik
16:15 14.09.2014.

Slusaj cartmane.... Hercegovina je uvik bilo hrvatsko mjesto vec od kralj tomislava koji je se krunio u tomislavgradu.... Znaci tu su glavni korjeni hrvata i o tamo dosta toga potice.... Daje bar hercegovina hrvatskoj spojena danas u hr nebih bilo krize.... A kao druga stvar ljudi ce ti doli vise izgorit za hrvatsku nego jedan obicni purger iz zg boli njega ona stvar za cro kad gledas svi hr sportasi imaju korjene iz herc ili bih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije