Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 3. KOLU US OPENA

Čilić pun samopoudanja: Na dobrom sam putu, zadovoljan sam

Čilić
Foto: Reuters
03.09.2015.
u 08:47

– Čitav život trenirao sam da osvojim Grand Slam i sada sam u poziciji da branim naslov. Osjećam da sam blizu lanjske igre, da ću ponovno igrati dobar tenis

Marin Čilić vratio se sinoć na središnji teren US Opena i nastavio pobjednički niz. Svladao je ruskog kvalifikanta Jevgenija Donskoja sa 6:2, 6:3 i 7:5 i tako nakon dva kola još nije izgubio set. Osim toga, ima devet pobjeda zaredom na ovom turniru.

– Imao sam dobar nastup na Wimbledonu, no osjećao sam da moj tenis ima uspona i padova. Sada sam jako zadovoljan kako igram, kako osjećam i udaram loptu, serviram i krećem se po terenu. Na dobrom sam putu – rekao je Čilić.

Branitelj naslova pun je samopouzdanja.

– Nikad ne možeš znati što će se dogoditi u sljedećim mečevima. No, gledajući s ove pozicije, zadovoljan sam kako se stvari razvijaju.

Usporedio je ovaj nastup s lanjskim kada je otišao do kraja.

– Čitav život trenirao sam da osvojim Grand Slam i sada sam u poziciji da branim naslov. Osjećam da sam blizu lanjske igre, da ću ponovo igrati dobar tenis.

Čilić će u trećem kolu igrati protiv Kazahstanaca Mihaila Kukuškina koji je izbacio 17. nositelja Grigora Dimitrova.

>> Čilić bez izgubljenog seta do trećeg kola US Opena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije