Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak nakon ozljede

Čilić otkrio kad će se vratiti i što je radio tijekom stanke

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.03.2015.
u 15:40

Posljednji meč odigrao je 14. studenog protiv Stanislasa Wawrinke, a u međuvremenu propustio je i Australian Open te Davisov kup sa Srbijom.

Marin Čilić najavio je u intervjuu za CNN kako će se nakon četveromjesečne stanke zbog ozljede ramena vratiti na teniske terene i to idućeg tjedna na turniru u Indian Wellsu.

Posljednji meč odigrao je 14. studenog na Mastersu u Lonodonu protiv Stanislasa Wawrinke, a u međuvremenu propustio je i Australian Open te Davisov kup sa Srbijom.

- Zasad je sve u redu s ramenom, dobro podnosim treninge. Veselim se igranju jer stanka je bila preduga. Bio mi je to najduži period bez tenisa - rekao je Čilić i dodao:

- Stanku sam iskoristio za rad na sebi pa sam jačao noge. Vjerujem da će mi to koristiti ubuduće. A trebat će mi do sedam mečeva da dođem u formu. 

>>Ćorić se vratio i oduzeo servis Troickom, sad je sve otvoreno!

>>Đoković lako pobijedio Delića, u prepunoj dvorani ga bodrili Nikolić i Jeremić

Komentara 2

IV
ivanjoksimovic
16:36 06.03.2015.

Pa vala mogao si i za reprezentaciju da igras. 7 dana gore-dole, na tako dugu stanku, ne znaci mnogo.

FO
fora245
13:02 07.03.2015.

cilic ce se vratiti cim se ocisti od raznoraznih "dozvoljenih" preparata koje koriste manje vise svi tenisaci samo njega eto "uvatilo"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije