Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Hrvatska prošla u četvrtfinale! Ćorić sigurno do pobjede u odlučujućem meču

Borna Ćorić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.03.2016.
u 20:00

Hrvatska je tako izborila četvrtfinale u kojem će gostovati u Sjedinjenim Američkim Državama koje su ranije izbacile Australiju.

Hrvatska je u četvrtfinalu Svjetske skupine Davis Cupa. Pobjednički bod našoj reprezentaciji donio je Borna Ćorić koji je u Liegeu svladao Kimmera Coppejansa s glatkih 3:0 u setovima.

Nakon poraza Marina Čilića sve je palo na leđa mladog Ćorića koji je dominirao protiv 122. igrača svijeta. Prvi je set dobio u tie breaku, a u svakom od iduća dva napravio po dva breaka za konačnih 7:6, 6:2 i 6:2. Meč je trajao dva sata i 13 minuta.

Hrvatska je tako izborila četvrtfinale u kojem će gostovati u Sjedinjenim Američkim Državama koje su ranije izbacile Australiju. Taj je susret na rasporedu od 15. do 17. srpnja.

>> Marin Čilić redao pogrešku za pogreškom i vratio Belgiju u igru

Komentara 9

MO
mobitel20
20:18 06.03.2016.

Bravo Borna ! Krasno ime btw...

MA
Majur
20:17 06.03.2016.

Bravo Hrvatska....imamo napokon ekipu u kojoj prva dva reketa ne moraju u tri dana odigrati tri meča na tri dobivena seta(uf brojki)....sad su ameri na redu...

DU
Deleted user
20:28 06.03.2016.

Bravo Borna,tako se bori za Domovinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije