Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI MEDIJI

Hrvat sjajnog servisa upisao je nemilosrdnu pobjedu

Čilić
Foto: Reuters (Ilustracija)
09.09.2014.
u 08:27

– Čilić je prije godinu dana morao odslužiti četiri mjeseca suspenzije. No, tijekom toga vremena koncentrirao se na igru i vratio kao bolji tenisač – napominje službena stranica US Opena.

Marin Čilić u finalu US Opena pomeo je Japanca Keija Nishikorija i osvojio prvi Grand Slam u karijeri. Svjetski mediji pišu o sjajnoj igri našeg tenisača, ali napominju da se Čilić vratio još jači nakon što je lani odradio četveromjesečnu suspenziju.

– Trener Goran Ivanišević odigrao je veliku ulogu: dodao je više udaraca Čilićevoj igri i podignuo mu samopouzdanje. Brža podloga na US Openu mu odgovara, a tako će biti i u Australiji kada krene novi ciklus Grand Slamova - piše BBC.

– Čilić je prije godinu dana morao odslužiti četiri mjeseca suspenzije. No, tijekom toga vremena koncentrirao se na igru i vratio kao bolji tenisač – napominje službena stranica US Opena.

– Hrvat sjajnog servisa nadigrao je umornog Nishikorija za sat i 54 minute i upisao nemilosrdnu pobjedu protiv 10. nositelja – navodi Reuters.

– U meču tenisača koji su prvi put igrali u finalu Grand Slama, Čilić je imao bolje živce i iskoristio svoj sjajan servis – piše CNN.

– Njegova jubilarna 300. pobjeda u profesionalnoj karijeri, a i proboj na deveto mjesto ATP liste, samo su djelić slavlja. Prva Grand Slam titula u karijeri za njega je – ostvarenje sna – napominje srpski Blic.

>> Čilić: Hvala Goranu što me naučio uživati u tenisu

Komentara 25

SA
SI aka SI
09:07 09.09.2014.

bravo Marine i bravo Gorane. Svjetski mediji bi mogli slobodno napomenuti i da je suspenziju odslužio potpuno nezasluženo i da nad ovom pobjedom nema nikakve sjene. Međugorac na privremenom radu u Monte Carlu je pod vodstvom našeg ludog Gorana napravio ono čemu se malo tko nadao i kapa dolje

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
08:38 09.09.2014.

sad hoćemo grand slam !...ništa manje !...po ovakvoj igri, to je sasvim moguće

AP
apolon
09:14 09.09.2014.

Čestitam i tako nastavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije