Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP LJESTVICA

Đoković ponovo prvi igrač svijeta, Čilić na 20. mjestu

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.07.2014.
u 16:50

Đoković je na drugo mjesto gurnuo Španjolca Rafaela Nadala, dok je drugi finalist Wimbledona Roger Federer na trećem mjestu preskočio Stanislasa Wawrinku.

Novak Đoković vratio se prvo mjesto ATP ljestvice nakon što je u nedjelju drugi put u karijeri osvojio Wimbledon. Đoković je na drugo mjesto gurnuo Španjolca Rafael Nadala, dok je drugi finalist Wimbledona Roger Federer na trećem mjestu preskočio Stanislasa Wawrinku.

Marin Čilić je plasmanom u četvrtfinale napredovao za devet mjesta i sad je 20. igrač svijeta. Karlović je 31. (+1), Dodig 53. (-14), a A. Pavić 145. (+18).

Na WTA listi Tomljanović je 55. (-2), Vekić 72. (+15) a Konjuh 137. (+52).

>> Đoković: Ovaj trofej posvećujem svojoj budućoj supruzi i bebi

Komentara 1

IV
ivanjoksimovic
17:50 07.07.2014.

Bravo za Noleta i Cilica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije