Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALIO GA

Đoković: Borna Ćorić me podsjeća na mene, pred njim je blistava budućnost

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
24.02.2015.
u 09:03

– Imamo jaku momčad i nadamo se pobjedi. Čilić i Karlović neće igrati, a za Dodiga ne znam. No, tu je Borna Ćorić. Podsjeća me na mene u mlađim danima, čeka ga blistava budućnost. Zato nema podcjenjivanja – rekao je Đoković

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković najavio je meč Davisova kupa protiv Hrvatske koji će se igrati od 6. do 8. ožujka u Kraljevu. Srbi su favoriti, no Đoković poziva na oprez.

– Imamo jaku momčad i nadamo se pobjedi. Čilić i Karlović neće igrati, a za Dodiga ne znam. No, tu je Borna Ćorić. Podsjeća me na mene u mlađim danima, čeka ga blistava budućnost. Zato nema podcjenjivanja – rekao je Đoković za RTS.

Đoković se ne slaže sa svojim trenerom Borisom Beckerom koji je rekao da ga ne cijene dovoljno u svijetu.

– Federer i Nadal su i dalje najpopularniji tenisač s obzirom na njihove dugogodišnje uspjehe, iako sam ja broj jedan. Ali, ne zamjeram na tome. To mi dozvoljava da se rasteretim pritiska. Ne bih se složio da me nedovoljno cijene i da ne uživam poštovanje u svijetu.

>> Čilić ispao iz Topa 10, Karlović 23. igrač svijeta

Komentara 8

CA
Car1994
09:33 24.02.2015.

Hrvatska jeste odgojila teniserčinu. Ima 18 godina dečko, a u prvih je sto tenisera sveta. Biće on čudo. Svi navijamo za Bornu. Pozdrav iz Srbije.

BG
BG
12:34 24.02.2015.

jean renault .... smesan si. a i ovaj tvoj sunarodnik sto kaze da ste bolji u svim sportovima.... jadno. sta vise reci na vase nesagledavanje cinjenica.

PE
peugeot
15:27 24.02.2015.

@abbott - "Joker" zivi u knezevini Monte Carlo, a toliko je poznat da mu za prelazak preko medjunarodnih granica ne treba nikakav dokumenat. Dovoljno je samo da ga granicna policija pogleda i da mu se blagonaklono nasmijesi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije