Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP LJESTVICA

Ćoriću opet plasman karijere, Đoković ima 10.845 bodova više od Nadala

Borna Ćorić
Foto: DPA/PIXSELL
13.07.2015.
u 10:00

Među prvom desetoricom tenisača nije bilo promjena pa je Marin Čilić i dalje deveti igrač svijeta.

Borni Ćoriću prolazak u drugo kolo Wimbledona donio je i novi najbolji plasman u karijeri. 18-godišnji hrvatski tenisač od ponedjeljka je 37. igrač svijeta te je napredovao za tri mjesta na ATP ljestvici.

Među prvom desetoricom tenisača nije bilo promjena pa je Marin Čilić i dalje deveti igrač svijeta. Prvi je Novak Đoković, slijedi Roger Federer pa Andy Murray. Zanimljivo je i da Đoković (13.845 bodova) ima više od 10.000 bodova prednosti ispred Rafaela Nadala (3.000 bodova), 10. igrača svijeta.

Ivo Karlović napredovao je za jedno mjesto pa je sada 24. Ivan Dodig je na 103. poziciji, Antonio Veić je 248., Franko Škugor 253., a Matija Pecotić 288.

>> Novak Đoković po treći put u karijeri jeo englesku travu!

Komentara 1

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
11:09 13.07.2015.

Zašto se (a i nas) Antonio Veić i dalje sramoti po svijetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije