Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Baghdatis, Bišćan i Šimenc dolaze na božićni turnir

Marcos Baghdatis
Sanjin Strukic/Pixsell
16.12.2015.
u 00:30

'Dudo Šimenc, Darko Mamić i ja došli smo na ideju da organiziramo turnir i učinimo dobro djelo. Pomoći ćemo djeci leptirima iz Udruge Debra.'

Humanitarni božićni turnir teniskih parova koji će se 19. i 20. prosinca održati u Country klubu Filac u Dugavama okupit će hrvatsku amatersku tenisku kremu, a poznatim Hrvatima trebao bi se pridružiti i hrvatski zet Marcos Baghdatis. No i popis ostalih sudionika vrlo je zanimljiv.

Očekuje se tako dolazak Brune Orešara, Saše Hiršzona, Jelene Kostanić, Vjerana Friščića, Renate Šašak, Dubravka Šimenca, Patrika Ćavara, Zorana Primorca, Gordana Giričeka, Igora Bišćana, Silvija Marića, Valenta Sinkovića...

Dudo Šimenc, Darko Mamić i ja došli smo na ideju da organiziramo turnir i učinimo dobro djelo. Pomoći ćemo djeci leptirima iz Udruge Debra (oboljeli od bulozne epidermolize – op. a.) – otkriva Marko Filković, prvi čovjek Teniskog kluba Filac.

>> Igor Bišćan osvojio teniski turnir u Novalji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije