Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Čilić i Konjuh u drugom kolu, Ćorić razočarao, Dodig ostao bez meča s Đokovićem, Karlović predao

Čilić
Foto: Reuters
1/5
18.01.2016.
u 08:32

Čilić će u drugom kolu igrati protiv Španjolca Alberta Ramosa koji je iznenađujuće izbacio Ćorića pa nećemo gledati hrvatski dvoboj

Hrvatska je nakon prvog dana Australian Opena ostala bez dvojice predstavnika, Borne Ćorića i Ive Karlovića dok je Marin Čilić prošao u drugo kolo.

Čilić, koji je postavljen za 12. nositelja, izbacio je Nizozemca De Bekkera sa 3:1. Prvi set je izgubio u tie-breaku, a onda iduća tri dobio sa 7:5, 6:2 i 6:4.

U drugom kolu igrat će protiv Španjolca Alberta Ramosa koji je iznenađujuće izbacio Ćorića pa nećemo gledati hrvatski dvoboj. 27-godišnji Španjolac svladao je našeg mladog tenisača s glatkih 6:2, 6:2 i 6:3.

Ivo Karlović predao je meč protiv Federica Delbonisa kod vodstva Argentinca 2:0 u setovima. Razlog je ozljeda koljena.

Dodig ispao

Razočarao je i Ivan Dodig koji je ispao od Francuza Quentina Halysa, debitanta na Australian Openu. 19-godišnji Halys i 218. igrač svijeta svladao je Dodiga sa 6:4, 6:7, 6:4, 7:5.

Dodig je tako ostao bez meča s Novakom Đokovićem jer pobjednik ovoga dvoboja ide na prvog tenisača svijeta koji u prvom kolu nije imao problema s Korejcem Chungom Hyeonom (6:3, 6:2, 6:4).

Konjuh izbacila Radwansku

Ana Konjuh odigrala je vrlo dobar meč i izbacila Urszulu Radwansku. Naša tenisačica prvi je set izgubila sa 6:0, a onda iduća dva dobila sa 6:4 i 6:3. Ana je imala problema s desnom nogom, čak je intervenirao i fizioterapeut, ali je uspjela slaviti. 

Anina iduća protivnica bit će 18-godišnja Ruskinja Daria Kasatkina, 69. igračica svijeta.

Od hrvatskih predstavnika danas još igra Ivan Dodig.

>> Borna drugi put u Melbourneu: Marin je favorit protiv mene

Komentara 3

Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:40 18.01.2016.

Borna je vec razmisljao o susretu sa Cilicem, znaci nije se uopce pripremio za prvo kolo i zasluzeno je izgubio. Iduca dva tjedna ima vremena da se posveti prijateljici, a tenis, vidjeti cemo sta ce biti u narednim mjesecima.

LI
liliZG
12:30 18.01.2016.

mali borna više posvećuje pažnju lamatanjem jedne druge palice...

Avatar KizanRizan
KizanRizan
14:02 20.01.2016.

Da, jer je Borna imao sudar s curom u Kosta Riki pa je ovo sredio po kratkom postupku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije