Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKIDA SE PODRŠKA

WhatsApp uskoro više neće raditi na nekim uređajima, provjerite je li vaš mobitel među njima

WhatsApp - aplikacija za razmjenu poruka, fotografija i videozapisa
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
07.09.2022.
u 16:41

Od 24. listopada, Appleovi pametni telefoni moraju imati barem verziju operativnog sustava iOS 12

Aplikacija za razmjenu poruka WhatsApp ukinut će podršku za neke starije pametne telefone od 24. listopada što znači da pojedini korisnici više neće primati ažuriranja, ispravke pogrešaka ili funkcionalna poboljšanja. Bez tih značajki, WhatsApp više uopće neće raditi.

Od 24. listopada, Appleovi pametni telefoni moraju imati barem verziju operativnog sustava iOS 12. Starije operativne sustave iOS 10 ili iOS 11 treba do kraja listopada ažurirati kako bi se aplikacija mogla nastaviti koristiti, navodi Fenix magazin.

Ažuriranje više nije moguće s dva starija iPhonea, a to su iPhone 5 i iPhone 5c. Podrška za ta dva pametna telefona istječe u listopadu. 

VIDEO Dobio račun u kafiću pa se iznenadio: Naplaćivanje čaše vode iz pipe?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije