Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Gadgeti

Svečanom konferencijom otvoren projekt 'Mogy App'

Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj
31. kolovoza 2017. u 20:35 1 komentara 239 prikaza
Goran Radman, Andrej Radinger, Tomislav Krističević

U svečanoj dvorani zagrebačkog Tehnološkog parka na Velesajmu je u četvrtak, 31. kolovoza, svečano predstavljen projekt "Mogy App" tvrtke Mobile Gym d.o.o.

Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, a čiji su predstavnici nazočili konferenciji. Svečanoj konferenciji također su nazočili i predstavnici Tehnološkog parka, djelatnici Mobile Gyma te svi vanjski suradnici uključeni u projekt.

Nekoliko riječi o suradnji i važnosti projekta rekli su novoizabrani dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Tomislav Krističević, prodekan za međunarodnu suradnju na Učilištu Algebra, Goran Radman te voditeljica projekata Tehnološkog parka Zagreb, Ivana Čuljak.

„Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što smo predstavili projekt „Mogy App“ te smo vrlo ponosni što smo dobili sredstva koja će nam uvelike pomoći u daljnjem razvoju i unaprjeđenju poslovanja tvrtke. Aplikaciju Mogy razvijamo već duže vrijeme, a bez velike podrške suradnika i partnera ne bismo bili tu gdje smo danas. Zahvaljujem se svima koji su uključeni u projekt“, istaknuo je direktor tvrtke Mobile Gym, Andrej Radinger.

Razdoblje provedbe projekta je godinu dana, počevši od 1. srpnja 2017. godine, a vrijednost projekta je 1.342.918,31 kn.

"Mogy App" je aplikacija koja sofisticiranim algoritmom analize povratnih informacija o korisnikovom vježbanju te korištenjem tih podataka u svrhu optimizacije programa korisnika, optimizira svakodnevni posao trenera, uz lakšu i jednostavniju personalizaciju programa, sukladno rezultatima i mjerenjima postignutim kod krajnjih korisnika. Korištenje aplikacije je maksimalno pojednostavljeno i intuitivnije od većine sličnih aplikacija na tržištu te će generirati nova radna mjesta, sve u cilju internacionalizacije poslovanja.

živite punim plućima
Liječnica otkrila za čim ljudi najviše žale prije nego što preminu: 'Nemojte si dopustiti ovo...'
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti
  • kreont:

    Sada je to veliki balon i zanimljiv korisnicima, ako se ne puše i dalje sa novim stvarima on se isto tako dalje brzo ispuše. Da li ovaj tim i dalje ima snage volje i novaca napuhivati ovaj balon ili ...