Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Znanost

Ovo nije prvi put da se istina o nekoj zarazi prikriva: U Sverdlovsku je bedrenica pobjegla iz laboratorija

Iako je više puta dokaz(iv)ano da je novi koronavirus došao iz prirode, još se jednom poteže pitanje je li možda ipak SARS-CoV-2 pobjegao iz biološkog laboratorija u Wuhanu
02. srpnja 2021. u 19:28 3 komentara 5432 prikaza
Foto: Pixabay
Pogledajte galeriju 1/2

Iako je više puta dokaz(iv)ano da je novi koronavirus došao iz prirode, odnosno u nekoj točki u vremenu preskočio sa šišmiša na drugu životinju, vjerojatno na ljuskavca, pa na čovjeka, svejedno se još jednom poteže pitanje je li možda ipak SARS-CoV-2 pobjegao iz biološkog laboratorija u Wuhanu. I opet se čini da je prije riječ o geopolitici, odnosno o pritisku Zapada, poglavito Sjedinjenih Država, na Kinu pri čemu se Joe Biden ne razlikuje od Donalda Trumpa.

TEŠKE POSLJEDICE
Post-covid sindrom hara Hrvatskom, 23.000 ljudi prijavilo slične simptome: Zašto se to događa?
ZLATNA OLIMPIJKA
Tata Jelić: Janica je pomogla Matei dok je bila u beizlaznoj situaciji
Aleksandar Vučić
GOSPODARSKO POVEZIVANJE
Kreće balkanski 'mini Schengen': Kako će izgledati udruženje u kojem će Srbija imati glavnu riječ?
  • Deleted user:

    Dok su bolnice bile navodno pune snimke dokazuju fešte zabave ?

  • Kakdane:

    Ma pusti to, sutra biramo tko živi a tko umire, bolnice pune, jedva ćemo ugurati tamburaše i catering unutra

  • eustace:

    Svi naši stožeraši i imunolozi kunu u kolektivni imunitet, a kojeg je nemoguće postići sa postojećim mRNA/DNA (Pfizer,Moderna,AstraZeneca,J & J ) genetskim cjepivima, jer dotična cjepiva ne sprečavaju zarazu, već samo bolest i hospitalizaciju i smrt. Strategija kolektivnog imuniteta zahtjeva ... prikaži još! cjepiva koje sprečava širenje virusa i zarazu, ova 'cjepiva' to ne nude. Dapače, pospješuju razvitak novih opasnijih sojeva. Nevjerojatno je kako su uspjeli prodati ovu priču znanstvenicima( za političare me ne čudi) Ova cjepiva nisu dugotrajna sigurna, što god Vam oni o tome rekli. Tko može biti siguran da će nakon cjepljenja biti sposoban imati zdravu djecu, npr. Nitko nije napravio (jer nije bilo vremena) nikakva istraživanja o eventualnim dugotrajnim posljedicima na zdravlje. Nije istina da nema efikasnog lijeka protiv koronavirusa. Proguglajte covid19criticalcare (radi se o udruzi doktora koji nisu kleknuli i koji se nisu pokorili ovom novom 'normalnom', radi se o doktorima koji rade na licu mjestu na intenzivnom odjelu i koji su kroz sito i rešeto korona krize u Americi, na licu mjesta metodom pokušaja i promašaja dopli do učinkovitih metoda liječenja, kako u prevenciji bolesti, tako i u liječenju. Oni su teško cenzurirani danas na socijalnoj mrežama. Koronu (a i sve nove sojeve) vrlo dobro ubija kombinacija antiparazitika (ivermektin,hidroksiklorokin,slatki pelin) u kombinaciji sa vitaminom D i zinkom. Provjerite doze na covid19criticalcare.