Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazite što šaljete

Novi bug: Poruke s GTalka stižu na pogrešne adrese!

google ilustracija
Reuters/PIXSELL
26.09.2013.
u 11:43

Pojavio se bug koji privatne poruke s Google Talka šalje prijateljima koje imate na Google Hangoutsima

Ako netko nije primio vašu poruku koju ste poslali putem Google Talka, nije problem u vama nego u Googleovim servisima. Naime, pojavio se bug koji privatne poruke s Google Talka šalje vašim prijateljima koji koriste Google Hangoutse, piše TechCrunch.

Već se javilo nekoliko korisnika koji se žale da su im privatne poruke koje su slali preko GTalka "otišle" slučajnim primateljima koje imaju u Google Hangoutsima.

Čini se da je bug zahvatio "samo" one koji koriste i Google Hangouts, ali se proširio po cijelom svijetu, stoga pazite kakve poruke šaljete.

>> Pet uznemirujućih prizora s Google Street Viewa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije