Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA MJESEC DANA

Na konferenciji WebCamp Zagreb 24 predavanja

WebCamp
WebCamp
27.09.2013.
u 16:16

Konferencija je zbog velikog interesa prebačena u prostore Kongresnog centra Hypo Expo XII

WebCamp Zagreb, jednodnevna konferencija posvećena web-programerima koja se održava za točno mjesec dana, zbog velikog interesa seli se u prostore Kongresnog centra Hypo Expo XII, danas su izvijestili organizatori. Ulaz na konferenciju je besplatan uz prethodnu prijavu putem sustava Entrio, a zainteresirani polaznici moći će već u ponedjeljak od 9:00 rezervirati svoju ulaznicu putem ove poveznice.

Danas je službeno predstavljen program konferencije. Od ukupno 66 zaprimljenih prijava odabrano je 24 predavanja na kojima će 24 predavača pričati o onome što najbolje poznaju, kažu organizatori.

\"Željko i Senko se bave testiranjem, Darko i Tomislav pokušavaju naći drugačije primjene za HTML, Merlin i Hrvoje predstavljaju svoje velike i male projekte, a Igor, Goran i Saša obrađuju skaliranje, svako iz svog kuta\", rekao je Domagoj Pavlešić ispred organizatora WebCampa.

>> Konferencija WebCamp u listopadu ponovno u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije