Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokacija

Zastava ISIL-a vijori se u Vatikanu

ISIL-ova zastava vijori se u Vatikanu
Foto: Al Arabiya
15.10.2014.
u 15:10

"Ući ćemo u Rim kad-tad, razbit ćemo križeve, silovati žene… Ako ne uđemo mi sad, ući će naša djeca", rekao je Mohamed al Adnani

U najnovijem ISIL-ovu časopisu na engleskom jeziku Dabiq , uz to što su se ISIL-ovci pohvalili kako za robove uzimaju jezidske žene, na naslovnici je osvanula slika koja pokazuje kako se na Trgu sv. Petra u Vatikanu vijori crna zastava ISIL-a. U tekstu citiraju glasnogovornika ISIL-a Mohameda al-Adnanija:

"Ući ćemo u Rim kad-tad, razbit ćemo križeve, silovati žene… Ako ne uđemo mi sad, ući će naša djeca", rekao je Mohamed al Adnani.  Poznato je kako je i Abu Baker Al-Bagdadi u svom govoru prilikom proglašenja Islamske države najavio kako je njihov prioritet "ući u Rim, u čemu će njihovi borci sigurno i uspjeti" te naglasio kako se borci Islamske države neće pomiriti sve dok ne sruše glavni grad sotone, Vatikan. 

>>Žena koja je spasila Kobane

>>Nova šokantna snimka ISIL-a: 'Naići će na grozno iznenađenje kada krenu'

>> Pentagon pred bankrotom: Amerikance mjesec dana borbe protiv IS-a stoji milijardu dolara

Komentara 28

Avatar dott980
dott980
15:36 15.10.2014.

ustvari, njihov je najveći problem - seksualni, i to je izgleda njima uvijek u prvom planu, njima je potrebna seksualna revolucija i pročišćenje, alahu ekbe..ekler a može i čok. krafna

BI
Bog i Hrvati
17:12 15.10.2014.

Zatucani i mržnjom opijeni kvazi-muslimani. U praksi ne znaju pročitati niti redak iz Kurana da ne zamucaju. Potrebna je odlučna vojna akcija i totalno uništenje ovih majmuna.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
17:19 15.10.2014.

Vehabije ne razumiju da bi mogli dobiti suprotan efekt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije