Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO LOŠ PR

Varoufakis na udaru kritika nakon fotkanja u luksuznom stanu

Yanis Varoufakis
Foto: Reuters/PIXSELL
14.03.2015.
u 11:50

Među fotografijama posebno se ističe ona na kojoj se bračni par grli na terasi s koje se pruža pogled na Akropolu

Grčki ministar financija Yanis Varoufakis našao se na udaru kritika nakon što se za za francuski časopis Paris Match slikao u luksuznom domu u Ateni u kojemu živi sa suprugom.

Varoufakis je jedan od najistaknutijih ljudi nove grčke vlade pod vodstvom ljevičarske Syrize, a zalaže se za otpis dugova Grčkoj i borbu protiv mjera štednje. Zbog toga su ove pomalo glamurozne fotografije njega i njegove supruge Danae Stratou mnogi ocijenili kao vrlo loš PR i trn u oku grčkog naroda koja grca u dugovima.

Među fotografijama objavljenima u francuskom časopisu posebno se ističe ona na kojoj se bračni par grli na terasi s koje se pruža pogled na Akropolu.

Varoufakis i njegova supruga našli su se i na udaru korisnika društvenih mreža. Kao i obično, korisnici Twittera pokazali su se vrlo domišljatima kada su u pitanju riječ fotomontaže. Ovo su neke od zanimljivijih:

 

>> Lalovac Varoufakisu predložio hrvatski model fiskalizacije

>> Turisti – inspektori? Smiješno i tragično

Komentara 7

R0
R00kie
12:30 14.03.2015.

maaa neeeee...nebi ti populisti uzivali u lovi...klasicni muljatori, mrze kapitalizam a vole novac. kao ovi sindikati u petrokemiji

Avatar Oneill
Oneill
14:49 14.03.2015.

Pa sto takove guposti pisete da to je sigurno za par mjeseci pokro u vladi i u vasem pimu je uvjek "casa polu prazna ako je pola puna"

Avatar emilsalis
emilsalis
16:48 14.03.2015.

Dobro je da i on na ovim slikama suoseca krizu svojih sunarodnjaka !! Ili kriza uopste ne postoji !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije