Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijeri

Vučić i Thaci u New Yorku razgovarali o nastavku dijaloga

Aleksandar Vučić
DPA/PIXSELL
04.12.2014.
u 21:36

Dvojica premijera sudjeluju na sjednici Vijeća sigurnosti UN i raspravi redovitog, tromjesečnog izvješća UN Ban Ki-moona o stanju na Kosovu.

Premijeri Kosova i Srbije, Hashim Thaci i Aleksandar Vučić (na fotografiji) susreli su se danas prije sjednice Vijeća sigurnosti UN u New Yorku i razgovarali o ostvarivanju sporazuma i nastavku dijaloga vlasti u Beogradu i Prištini, javlja agencija Beta i prenose mediji u Srbiji.

Thaci je na svom Facebook profilu napisao da se susreo sa srpskim premijerom. - Razgovarali smo o nastavku dijaloga, o provođenju postignutih sporazuma, o miru i stabilnosti u regiji. Kosovo ostaje snažno opredijeljeno za integraciju u EU i za dijalog sa susjedima - napisao je kosovski premijer.

Dvojica premijera sudjeluju na sjednici Vijeća sigurnosti UN i raspravi redovitog, tromjesečnog izvješća UN Ban Ki-moona o stanju na Kosovu.

>>Putin već 
časti po Balkanu, vrijeme je 
da i Merkel odriješi kesu

Komentara 9

VR
Vojislav_Radakovic
23:09 04.12.2014.

Razgovarali su o tome da ce razgovarati...

MT
mile the king
22:44 04.12.2014.

sta tachi mogao mu kaze, kako je cuvao koae do 18. god... suva istina, posle je nabavio mulu, uau.

IS
istri
18:14 05.12.2014.

zovim putina i zacas bude ocistijo Kosovo i ga vratiti tamo gdje i pripada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije