Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Putin:

'Assad je lažno optužen za kemijski napad. Imamo informacije da se spremaju novi!'

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
11.04.2017.
u 15:30

Incident još nije temeljito istražen, a SAD je ispalio desetine raketa na sirijsku zračnu bazu kako bi demonstrirao moć

Rusija ima informacije da su mogući novi incidenti poput onoga u Idlibu, a nova moguća meta je Damask - rekao je u utorak ruski predsjednik Vladimir Putin na konferenciji za novinare u Moskvi gdje se sastao s talijanskim predsjednikom Mattarellom.

Prema informacijama iz više izvora, takve obmane, a ne mogu ih drugačije nazvati, planiraju se u ostalim dijelovima Sirije - nastavio je Putin

- Između ostalog, planiraju se napadi na južna predgrađa Damaska. Namjeravaju ponoviti kemijske napade i za to optužiti sirijsku Vladu.

Incident još nije temeljito istražen, a SAD je ispalio desetine raketa na sirijsku zračnu bazu kako bi demonstrirao moć, rekao je ruski predsjednik.

Dodao je kako su se on i talijanski predsjednik Mattarella složili te da mu je rekao kako ga ovi napadi jako podsjećaju na događanja iz 2003., kad je SAD optužio Irak za posjedovanje kemijskog oružja. 

- Vojna kampanja započela je u Iraku i završila razaranjem zemlje, završio je Putin.

>> Trump: I Islamska država i Al-Assad moraju što prije pasti!

Ključne riječi

Komentara 133

JA
jasno
15:52 11.04.2017.

ima informacije ! iz prve ruke,vec planira

Avatar Matija22
Matija22
15:49 11.04.2017.

diktator opet planira bacat otrove

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
15:53 11.04.2017.

Gle, gle, pravi Gazda Hrvatske sve češće na naslovnicama svih novina. Bio bi red i da konačno dođe u posjetu i osobno se predstavi hrvatskom narodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije