Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li pronađen boeing?

Izvučeni objekti iz mora. Jesu li s leta MH370?

MH370
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
29.03.2014.
u 17:15

Kineski vojni avion Ilyushin IL-76 uočio je tri plutajuća predmeta bijele, crvene i narančaste boje s visine od 300 metara

Kineske letjelice uočile su tri 'sumnjiva' predmeta kako plutaju na području na kojem se traga za nestalim Boeingom 777 Malaysia Airlinesa, javlja AP. Brodovi koji sudjeluju u potrazi uspjeli su izvući predmete iz mora, no još nije poznato pripadaju li nestalom avionu.

Iz zrakoplova novozelandskih zračnih snaga snimljen je objekt koji pluta u južnom dijelu Indijskog oceana, javlja Reuters. Vlasti još nisu utvrdile o kakvom je objektu riječ.

Kineski vojni avion Ilyushin IL-76 uočio je tri plutajuća predmeta bijele, crvene i narančaste boje s visine od 300 metara.

Boeingom 777 na letu 370 nestao je 8.ožujka s 239 putnika, a istražitelji vjeruju kako se srušio na jugu Indijskog oceana gdje brojni avioni i brodovi tragaju za ostacima.

Podsjetimo, posada novozelandskog ratnog zrakoplova Orion jučer je uočila 11 neidentificiranih predmeta, a još treba utvrditi što je točno vidjela u moru.

>> Ugledali 11 predmeta u oceanu, je li pronađen nestali Boeing?

Komentara 6

ST
stomugromova
10:56 29.03.2014.

Očekujemo nove sumnjive predmete na vidiku.

Avatar Nikad robom
Nikad robom
09:08 29.03.2014.

šteta što se kinezi nisu sjetili napraviti koju fotku tih sumnjivih predmeta... bili su samo 300 m od njih...

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:16 30.03.2014.

Navodno su zemlje koje traže nestali avion s leta MH370 željele u projekt traženja uključiti i hrvatske brodove i iskusne ronioce ali su se bojali da bi ti posebni pomagači sa balkana brzo početi javljati da je pola mora u kojemu traže navodno hrvatsko more a njihov nezaboravni domoljubni vođa i nekadašnji lider masa Dr. Ivo Sanader bi na oduševljenje svojih štovatelja iz zatvora poručil da se neče dati ni milimetra repa, krila, zlatog lanca ili novčanika kojega če eventualno balkanski domoljubni ronioci nači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije