Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalan zločin

Uhićen bivši policajac: Ubio dvije žene i trupla 'spremio' u kovčeg?

Steven Zelich
Foto: Screenshot/YouTube
1/2
26.06.2014.
u 19:30

Bivši policajac je zadržan u pritvoru na temelju sumnji za skrivanje dva trupla, dok bi se pred sucem trebao pojaviti sutra.

Američka policija uhitila je bivšeg policajca, 52-godišnjeg Stevena M. Zelicha, zbog sumnje da je ubio dvije žene čija tijela su 5. lipnja pronađena u kovčegu pokraj ceste blizu jezera Geneva, piše Journal Sentinel.

Prva žrtva bivšeg policajca je 37-godišnja Laura Simonson, dok druga žrtva još nije identificirana. Policija vjeruje da je Simonson, čiji nestanak je prijavljen 22. studenog prošle godine, ubijena u Rochesteru. Pronašli su potencijalne dokaze da je ubijena u sobi u motelu, a vjeruju da je tamo odsjela zajedno s Zelichem.

Povezali ga sa sadomazohističkim internetskim forumom

Bivši policajac je zadržan u pritvoru na temelju sumnji za skrivanje dva trupla, dok bi se pred sucem trebao pojaviti sutra. Prije nekoliko godina morao otići iz policije, a mediji su ga povezali sa sadomazohističkim internetskim forumom. Trenutno ima dozvolu za posao zaštitara.

Otac Laure Simonson, Richard Wierson, je kazao da se njegova kćer od adolescentske dobi borila sa psihičkim problemima. U oglasu postavljenom na stranici SecondCityClassifieds.com, nakon što je nestala u studenom, a koji je potpisan sa "obitelj i prijatelji Laure Simonson", pisalo je da je psihički bolesnik i da ju je Zelich zarobio, mučio i zlostavljao.

U oglasu je stajao Zelichev broj telefona, koji je jednak Zelichevom kontaktu na stranici LegalShield, za kojega radi kao neovisni ugovaratelj, te email adresa koju je koristio u raspravama na forumu pod nazivom "MasterB Slave Club". Otac ubijene nije znao za taj oglas, ali je kazao da je dala oglas u kojem je nudila "escort" usluge.

>>Otac je znao da mu je dijete (2) koje je umrlo od toplotnog udara u autu?

>>Ubio baku pa se gotovo pet sati vozio s njezinim tijelom

Komentara 2

LV
Lvan18
19:52 26.06.2014.

Stevo je mnogo bolestan.

Avatar nocni_kupac
nocni_kupac
06:31 27.06.2014.

Ovaj policajac je cistokrvni Amerikanac Stjepan Zelich!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije