Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI NASILNIK

Ubio baku pa se gotovo pet sati vozio s njezinim tijelom

Brandon Machetto
Foto: Pasco County Sheriff's Office
24.06.2014.
u 23:11

Brandon Machetto (18) optužen je za ubojstvo svoje bake

Tinejdžer iz američke savezne države Florida optužen je za ubojstvo svoje bake koju je navodno nakon ubojstva vozikao u prtljažniku njezinog jednovolumena, prenose američki mediji.

Za 74-godišnjom Sylvijom Rosalie Schmitt pokrenula je potraga nakon što je prijavljeno da je nestala iz nudističke zajednice Paradise Lakes u Lutzu. Šerif okruga Pasco Chris Nocco rekao je da je za ubojstvo optužen njezin unuk, 18-godišnji Brandon Machetto, kriminalac s dosjeom koji uključuje obiteljsko nasilje.

Susjed žrtve nazvao je policiju nakon što je vidio Machetta kako se sumnjivo ponaša ispred njezine kuće. Susjed tvrdi kako mu se čini da ga je vidio kako ukrcava tijelo svoje bake u njezinu Hondu Odyssey. Machetta je pokušala zaustaviti policija dok se autom vraćao u nudističku zajednicu, no on nije htio stati. Policija mu je naposljetku presjekla put, a u prtljažniku je pronađeno tijelo. Iz policije kažu da se Machetto s tijelom u autu vozikao gotovo pet sati.

Machetto se navodno svađao s bakom jer ga je pokušavala natjerati da uzima lijekove. Machetto je bio optužen za obiteljsko nasilje nad bakom 2012. godine, no Schmitt je odustala od gonjenja.

>> Tinejdžer iz Colorada priznao da je ubio djeda i baku zbog nasljedstva

>> "Majko, Milan je ubio baku kraj mostića i zato bježi!"

Komentara 4

MX
Mister X
07:23 25.06.2014.

bolesnik Amer na zapadu nista novo...

HU
Hurem
09:48 25.06.2014.

dečko nije kriv baka je bila ljubomorna na njega jer je on mlad a ona nije a on je samo htio vip zakon tarifu

HR
hrxxx111
19:19 25.06.2014.

nije mu vjerovala da nije gladan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije