Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bombaši samoubojice

U napadima na džamije u Jemenu ubijeno 137 ljudi

jemen
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
20.03.2015.
u 17:00

Njihove tvrdnje nije bilo moguće odmah provjeriti te zasad nema dokaza kako je skupina povezana s Islamskom državom

Skupina terorista koja tvrdi da su jemenski ogranak Islamske države poručila je kako su izveli niz bombaških napada na jemensku prijestolnicu Sanaau pri čemu je ubijeno 137, a ranjeno 345 ljudi, javlja AP.

Skupina je na internetu obavila kako je pet bombaša samoubojica provelo 'blagoslovljenu operaciju' protiv 'brloga Šiita'. Bombaši su napali dvije džamije tijekom podnevne molitve.

Njihove tvrdnje nije bilo moguće odmah provjeriti te zasad nema dokaza kako je skupina povezana s Islamskom državom.

>> Islamska država otela 20 medicinskih radnika

Komentara 12

MX
Mister X
20:29 20.03.2015.

Već je dugo prošlo vremena od Američkog bombardiranja Jemenske tvornice ljekova . Koju je financirao Bin Laden ! 8 ili 10 godina ?

Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:39 20.03.2015.

Naslov nije tocan: Amerikanci im uvode demokraciju i to je kolateralna steta.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
21:20 20.03.2015.

Ovo su neki cudni "islamisti" kada bombaju dzamije. Izgleda da im je jako stalo do Islama, sto me ne cudi s obzirom da znamo tko su "veliki majstori kuhinje" koji kolo vode i sire kaos po citavom bliskom istoku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije