Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1380 grama

U grudi ugradila implantate s kokainom pa ga pokušala švercati

silikoni
AFP
12.12.2012.
u 18:22

Žena je carinicima nejasno odgovorila zbog čega je došla u Španjolsku, što je izazvalo sumnje pa ju je pregledala službenica granične kontrole koja je na njenim grudima uočila svježe ožiljke prekrivene krvavim gazama

Španjolska policija uhitila je ženu iz Paname koja je pokušala prošvercati 1380 grama kokaina skrivenih u implantatima u grudima.

Žena je, navodi Reuters, privedena nakon što je zrakoplovom iz kolumbijske Bogote sletjela u zračnu luku u Barceloni. Tamo je carinicima nejasno odgovorila zbog čega je došla u Španjolsku, što je izazvalo sumnje pa ju je pregledala službenica granične kontrole koja je na grudima uočila svježe ožiljke prekrivene krvavim gazama. Žena je nakon toga odvedena u bolnicu gdje su joj izvađeni implantati ispunjeni kokainom.

Posljednjih nekoliko godina španjolske vlasti vrše pojačanu kontrolu nad letovima i putnicima iz Latinske Amerike, a ova akcija samo je jedan u nizu pokušaja suzbijanja krijumčarenja droge.

>>Australska policija u parnom valjku pronašla 350 kg kokaina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije