Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika zapljena

Australska policija u parnom valjku pronašla 350 kg kokaina

kokain
Arhiva VL
21.11.2012.
u 09:05

Australska policija zaplijenila je kokain i metamfetamin vrijedan 246 milijuna dolara

Australska policija zaplijenila je kokain i metamfetamin vrijedan 246 milijuna dolara skriven u parnom valjku koji je stigao iz Kine, javlja AP.

Iz policije su izvijestili da su jutros uhitili jednog državljanina Kanade te jednog državljanina SAD-a kod kojih je pronađeno 350 kilograma droge. Ovo je druga velika zapljena droge u Australiji u manje od tjedan dana.

U petak su, naime, na brodu koji je doplovio s otoka Tonga pronašli 200 kilograma kokaina, ali i mrtva tijela. Policija još uvijek istražuje uzrok smrti.

>>Kokain je savršena droga za srčani udar

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:51 21.11.2012.

Pa kak su to mogli nositi uz bubnjeve i gitare?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije