Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO SU PUTNICI LETA MH17

Objavljen popis imena svih stradalih u srušenom zrakoplovu u Ukrajini

putnici
20.07.2014.
u 10:00

Nitko od 298 osoba koje su bile na letu MH17 nije preživio. Malaysia Airlines je konačno javno objavila i cijeli popis svih preminulih u rušenju zrakoplova.

Cijeli svijet oplakuje preminule na letu MH17 Malaysia Airlinesa koji je u petak pogođen raketom iznad ratne zone u Ukrajini.

U avionu koji je letio iz Amsterdama prema Kuala Lumpuru bilo je 298 osoba. Nitko nije preživio.

Izginule su obitelji, znanstvenici, humanitarci...

Svaki od 298 putnika na letu malezijskog zrakoplova ima svoju priču – jedna od njih, posebno teška, pogodila je australsku obitelji Norris i Maslen.

Ovdje pogledajte cijeli popis poginulih putnikas leta MH17

 

MH17 Passengers and Crew Manifest

Cijela je obitelj – tri generacije – rano ljeto provela u Europi, na zajedničkom odmoru na kojem su upoznavali zemlje iz kojih su se njihovi preci odselili u Australiju. Na kraju odmora djed je predložio da njegova kći sa suprugom ostane u Europi još nekoliko dana kako bi mogli malo pozornosti posvetiti sebi, a on se ponudio odvesti unuke kući.

Oni su, pak, morali na put – škola u Australiji počinje u ponedjeljak

Djed Norris u zrakoplov se ukrcao sa 12-godišnjom Mo, 10-godišnjom Evie i najmlađim, osmogodišnjim Otisom. Norrisa se u Perthu, odakle je obitelj, sjećaju kao požrtvovnog oca i djeda, ali i kao ratnog veterana, čovjeka koji je radio kao savjetnik Aboridžinima, posebno u pitanjima obrazovanja – bio je profesor, potom ravnatelj škole. Na letu Maleysia Airlinesa bilo je 80-ak djece, među njima i tri bebe. Njihova te sudbina roditelja, baka i djedova tragična je.

>>Početak novog hladnog rata: u sukobu između Putina i Obame najviše će stradati Europljani

>>Dopisnica ruske televizije dala otkaz zbog načina izvještavanja o padu aviona

>>Merkel i Putin telefonom dogovorili neovisnu istragu pada malezijskog aviona

>>Vođa pobunjenika: Putnici su bili mrtvi prije no što je avion poletio

>>Tko je srušio avion? Tragovi vode do ruskog Martića

Komentara 74

Avatar Petrusina
Petrusina
23:22 19.07.2014.

Strašno! Isti Marticevi teroristi koji su raketama gadjali i ubili civile po centru Zagreba. Ove ruske ortodoksne pijane teroriste svijet mora zaustaviti i kazniti za ovaj bestijalni zlocin.

Avatar Petrusina
Petrusina
23:25 19.07.2014.

Oni koji su ove jadne neduzne ljude ubile trebaju biti najstroze kaznjeni i procesuirani u Haagu! Kao i njihov diktator Putin koji je izazvao agresiju i kaos u Ukrajini

JU
juma
22:46 19.07.2014.

Tragično. Jedina utjeha obiteljima bila bi kada bi odgovorne i njihove pomagače i pokrovitelje medjunarodna zajednica izvela pred sud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije