Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirijski opservatorij:

Sirijski borci uništili ruski helikopter

dim, Sirija
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
24.11.2015.
u 17:18

Rami Abdulrahman iz Sirijskog opservatorija za ljudska prava kazao je da je najmanje 10 osoba bilo u helikopteru kada je pogođen, no da su svi evakuirani kada je sletio prije nego što ga je uništila raketa

Sirijski opservatorij za ljudska prava izvijestio je da su sirijski borci raketom uništili ruski helikopter nedugo nakon što su ga prisilili na prisilno slijetanje na područje koje drže snage sirijske vlade u sirijskoj pokrajini Latakiji, javlja The Guardian.

Grupa sirijskih pobunjenika kazala je da su njezini borci pogodili helikopter protutenkovskom raketom dok je bio u zraku te su objavili video u kojem je prikazano uništenje helikoptera nakon što ga je jedan od boraca grupe pogodio još jednom raketom.

Rami Abdulrahman iz Opservatorija kazao je da je najmanje 10 osoba bilo u helikopteru kada je pogođen, no da su svi evakuirani kada je sletio prije nego što ga je uništila raketa. 

>> Turska oborila ruski vojni avion blizu granice sa Sirijom. Pobunjenici: Oba pilota ubili smo u zraku! 

>> 'Dužnost je Turske zaštititi svoje granice, u tome nećemo oklijevati ni trenutka'

Komentara 37

DU
Deleted user
17:52 24.11.2015.

da sirijski borci, kako vas nije sramota, hebo te ako stvarno dodje no nekog rata sirih razmjera ono nato rusi ili slicno, prvo sto cu uraditi to cu potraziti novinare vecernjeg

AM
ameris
18:09 24.11.2015.

Rusi su okrenuli većinu svjetskog mijenja na svoju stranu a što su strašno platili.(srušeni putnički avion) Ameri sada,pod svaku cijenu,žele isprovocirati Putina na pogrešan potez.Naravno da neće uspjeti.Rusija se ovaj put deklarirala kao svjetska vojna super sila što mnogima ruši image.

Avatar kravata
kravata
17:50 24.11.2015.

Nevjerovatno koliko i kakvih malo pravednih interesa imaju svi prisutni u siriji i oko sirije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije