Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVIO NA TRIBINI

Šešelj na proljeće organizira prosvjede protiv aktualne vlasti Srbije

šešelj
Foto: Youtube Screenshot
24.01.2015.
u 21:27

Vučiću i Nikoliću istekao je rok trajanja, poručio je haaški optuženik

Haaški optuženik Vojislav Šešelj, čije je puštanje iz pritvora u Haagu izazvalo brojne reakcije, najavio je na današnjoj tribini u Čačku kako Srpska radikalna stranka na proljeće počinje sa prosvjedima protiv aktualne vlasti Srbije.  

- Čekamo proljeće da gora ozeleni i počinjemo sa mitinzima. Ova vlast neće izdržati još dugo jer puca po svim šavovima, pa očekujemo izbore do kraja godine. Vučiću i Nikoliću istekao je rok trajanja što se vidi iz istupa diplomata sa zapada i pisanja stranih medija. Trpe pritiske u vezi zaokruženja nezavisnosti Kosova i Metohije, a kada se to završi biće pušteni niz vodu, rekao je Šešelj dodajući i kako je po njegovom puštanju iz Haaga započelo i obnavljanje i konsolidiranje redova SRS. Posebno je kritizirao ekonomsku politiku Vlade Srbije koja, kako je rekao, najviše se ogleda u zaduživanju i zanemarivanju domaćeg gospodarstva. Mišljenja je kako je budućnost Srbije u čvršćim vezama sa Rusijom, formiranju jedinstvenog tržišta, carinske unije i obrambenog sistema sa tom zemljom. Osvrnuo se i na višegodišnji boravak u haaškom sudu rekavši kako se radi o politiziranom sudskom postupku te da Haaški sud ima antisrpski karakter.

- Izazivao sam godinama Haški sud ne bi li me optužili , jer sam znao da ne mogu da mi prišiju nijedan ratni zločin. Presude koje se donose u Hagu su političke, procesno manjkave i sa mnogo grešaka. Dragovoljno se vraćati tamo. Neka me hapse moji sudionici u nedjelima za koja me optužuju, istakao je Šešelj koji je održao i promociju svojih knjiga napisanih u vrijeme pritvora Srpski narod mora osloboditi Republiku Srpsku Krajinu i Haško inauguriranje govora mržnje.

>> Šešelj: Hrvati žale što ja zaista nisam Hrvat, voljeli bi da sam njihov

>> Grabar Kitarović poslala pismo UN-u, traži da se Šešelj vrati u zatvor

Komentara 34

MX
Mister X
01:07 25.01.2015.

Kao što sam već prije ustvrdio zašto se daje toliko pažnje i prostora Dr. profesoru, gospodinu Šešelju ? vjerujem smo iz jednoga jedinoga razloga . Divimo se njemu svjesni da je on ooohhhoohhooo po inteligenciji iznad nas svih a mimi smo ti koji pomno pratimo slušamo što nam on govori poručuje obećava po inteligenciji uuuuhhhhhhh.. Garantirano Za Srbe to ne vrijedi on je njihov vojvoda ali naši novinari vjeruju da je čak više potrebn Hrvatima to je sve samo zato što je on oooohoho a mi smo; zna se !

AM
amky1
22:25 24.01.2015.

Tukli bi se, al sve su ratove izgubili, pa će sad međusobno da se biju.

BO
borac2525
21:55 24.01.2015.

Sada loži srpsku javnost kao som na durdabak... Hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije