Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivio sudar

Imao 4 promila alkohola u krvi, dobio 30 dana zatvora i 13.000 kn kazne!

sudački čekić
CHROMORANGE/DPA/PIXSELL
24.04.2014.
u 14:30

Alkohol nije jedini problem koji je policija otkrila, jer pijani vozač kod sebe nije imao ni vozačku dozvolu, a automobil nije bio ni registriran.

U kategoriju 'vjerovali ili ne' pripada vijest kako je 38-godišnjak iz Rakovice imao čak 3,99 promila alkohola u krvi kada je na uskrsni ponedjeljak skrivio nesreću u Oštarskim Stanovima u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Do nesreće je, prema informaciji Andreje Lenard iz policije, došlo nakon što je, 38-godišnjak svojim autom oduzeo prednost vozilu sa slovenskim registracijama koje je dolazilo iz suprotnog smjera. No alkohol nije jedini problem koji je policija otkrila, jer pijani vozač kod sebe nije imao ni vozačku dozvolu, a automobil nije bio ni registriran.

Stoga su ga, uz optužni prijedlog, doveli na Prekršajni sud. Na sudu mu je određeno 30 dana zatvora, vozačku će mu oduzeti na 12 mjeseci, a izrečena mu je i novčana kazna od čak 13.000 kuna. Kako je najavio žalbu, presuda još nije pravomoćna.

>>Izazvao nesreću s nevjerojatnih 3,99 promila alkohola u krvi!

>>Traktor se okrenuo na bok i prignječio vozača

Komentara 1

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:56 24.04.2014.

znači za volanom je krajem 5. mjeseca.. dok god ne budete pljenili aute ovakvim manijacima,džaba su vam oduzimanje vizačke,zatvor a pogotvo kazne koje plaća 5% prekršitelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije