Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski veleposlanik:

SAD je uložio 5 milijardi dolara u promjenu ukrajinskog režima!

Vitalij Čurkin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.04.2014.
u 08:18

Američka dužnosnica Victoria Nuland kazala je u ponedjeljak na CNN-u da je Washington od pada SSSR-a investirao oko 5 milijardi dolara za podršku razvoju demokracije u Ukrajini

Ruski veleposlanik pri UN-u Vitalij Čurkin optužio je SAD za krizu u Ukrajini nakon što su "uložili 5 milijardi dolara u promjenu režima u državi", piše RT.  

– Čini se da su Amerikanci ti koji su progurali najradikalniji scenarij – rekao je Čurkin te dodao kako SAD nije želio nikakav kompromisni dogovor između svrgnutog predsjednika Viktora Janukoviča i opozicije.

– Mislim da su došli do zaključka da je vrijeme da naplate onih pet milijardi dolara i promijene režim, što se i dogodilo – rekao je Čurkin i dodao kako to objašnjava zašto je glavnu ulogu nakon svrgavanja Janukoviča preuzela SAD, a ne EU.

Američka dužnosnica Victoria Nuland kazala je u ponedjeljak na CNN-u da je Washington od pada SSSR-a investirao oko pet milijardi dolara za podršku razvoju demokracije u Ukrajini.

>>Filaret: Rusi čine zlo, a mi smo za mir. Kiril: Želite smrt Rusije

>>Separatisti na istoku pogodili vojni avion, ukrajinskog političara mučili do smrti

Komentara 29

QQ
qqq
08:51 23.04.2014.

Nažalost i nama su je prodali, fuuj. Američka demokracija = sve po njihovom, a tko se ne slaže je neprijatelj, terorist...

ST
Stipeprof
11:37 23.04.2014.

Intelligens, tko je za demokraciju: oni koji ruše demokratski izabranog predsjednika ili oni koji ga brane? Tko je Hitler: onaj tko organizira referendum (na kojem se većina stanovništva izjasni u kojoj državi želi živjeti) i tko ne ubije ni jednog čovjeka ili onaj koji ubije 100.000 ljudi da bio ukrao naftu Iraku?

BU
BubyZG
08:50 23.04.2014.

Naplati će oni još puno više od navedenih bijednih 5 milijardi. U tome i jest najveća tragedija cijele situacije, da će mali, siromašni Ukrajinac ( bio Rus ili Ukrajinac, svejedno ) nastradati tko god pobijedio u ovoj "demokratskoj" promjeni vlasti. Ako pobijedi Zapad, imat će situaciju kakvu mi imamo ( zaduženost preko grla ), a ako ipak pobijedi Bačuška - zna se !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije