Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski veleposlanik:
Povratak na članak

SAD je uložio 5 milijardi dolara u promjenu ukrajinskog režima!

Američka dužnosnica Victoria Nuland kazala je u ponedjeljak na CNN-u da je Washington od pada SSSR-a investirao oko 5 milijardi dolara za podršku razvoju demokracije u Ukrajini

Komentari 29

QQ
qqq
08:51 23.04.2014.

Nažalost i nama su je prodali, fuuj. Američka demokracija = sve po njihovom, a tko se ne slaže je neprijatelj, terorist...

VL
ST
Stipeprof
11:37 23.04.2014.

Intelligens, tko je za demokraciju: oni koji ruše demokratski izabranog predsjednika ili oni koji ga brane? Tko je Hitler: onaj tko organizira referendum (na kojem se većina stanovništva izjasni u kojoj državi želi živjeti) i tko ne ubije ni jednog čovjeka ili onaj koji ubije 100.000 ljudi da bio ukrao naftu Iraku?

VL
FL
flops
09:06 23.04.2014.

ža mi je samo sta ameri ne osjete rat na svom teritoriju pa da vide kako je to lako je ic okolo i glumit svjetskog policajca

VL
ST
stomugromova
09:18 23.04.2014.

Evo njihovih uobičajenih kukavičjih jaja,kojima truju druge narode i njihova društva !!! Uloga multikulturalnih ,LGBT ,feminističkih i drugih anarholiberalnih pokreta je širenje razdora unutar obitelji i društva, a time i potkopavanje temelja svakog društva. Belosvjetski Novoideolozi šire razdor među ljudimaima u više pravaca - - favoriziranjem i nametanjem stavova i ponašanja manjina svih vrsta, od rasnih, nacionalnih, vjerskih, ideoloških, rodnih, seksualnih itd. većini u društvu - širenjem razdora unutar obitelji, između muža i žene, roditelja i djece - negiranjem naroda, nacija, običaja i tradicije - negiranjem vjere i Crkve, kao kohezionog faktora društva - negiranjem prirodnih bioloških i psiho-fizioloških datosti ljudi, posebno različitih spolova i rodova itd.

VL
ST
Stipeprof
10:05 23.04.2014.

Dakle, za Amerikance promicanje demokracije = rušenje demokratski izabranog predsjednika. Sapienti sat!

VL
Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
08:43 23.04.2014.

Velikodusni nezainteresirani Amerikanci. Ne prodaju oni demokraciju, daju ti jos milijarde s njom. Ukrainci ce uzivati, a uskoro Amerika do Vladivostoka. Aplaus Rusi, sad ste vi na redu.

VL
BU
BubyZG
08:50 23.04.2014.

Naplati će oni još puno više od navedenih bijednih 5 milijardi. U tome i jest najveća tragedija cijele situacije, da će mali, siromašni Ukrajinac ( bio Rus ili Ukrajinac, svejedno ) nastradati tko god pobijedio u ovoj "demokratskoj" promjeni vlasti. Ako pobijedi Zapad, imat će situaciju kakvu mi imamo ( zaduženost preko grla ), a ako ipak pobijedi Bačuška - zna se !!

VL
AA
aabbcc
08:58 23.04.2014.

..investirao oko 5 milijardi dolara ____ Kupili snajpere , platili snajperiste i mnogo toga jos, jer nece niko djabe ubijati i amersku demokratiju sprovoditi.

VL
Avatar Duh_Prošlosti
Duh_Prošlosti
12:53 23.04.2014.

Ovo je zadnja najava ruskog vojnog angažmana u Ukrajini, sad najvjerovatnije slijedi tiha vojna ofanziva i zauzimanje istočne Ukrajine. Ne postoji drugi način da se ovo rješi nego vojnin putem i Rusija je toga svjesna. Za sve što se loše desi Ukrajini i njenom narodu kriva je USA koja počevši od Maidana do danas ima samo jedan cilj - uništiti Ukrajinu. Oni znaju da Rusima ne mogu ništa. Zapravo imam dojam da preko Ukrajine žele Rusima poručit ko je glavni ali im ne uspijeva.

VL
Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
09:49 23.04.2014.

https://www.youtube.com/watch?v=_iYLnu9yYPc

VL
Avatar lustrismus
lustrismus
12:31 23.04.2014.

Bajden iz Kijeva upozorava Rusiju Potpredsednik SAD Džo Bajden, kao najviše rangirani američki političar koji je posetio Ukrajinu od zbacivanja Viktora Janukoviča, juče je u Kijevu poručio da je krajnje vreme da Rusija „prestane da priča i da počne da da deluje”, te da Moskva rizikuje veću izolaciju, prenosi Beta. „Bili smo jasni: Rusija rizikuje veće troškove i veću izolaciju”, rekao je on na zajedničkoj konferenciji za štampu sa ukrajinskim premijerom Arsenijem Jacenjukom, pozvavši Moskvu da utiče na proruske separatiste da napuste zauzete državne zgrade i kontrolne punktove, prihvate amnestiju i svoje nezadovoljstvo izražavaju političkim sredstvima. . . . . . . . . . . . pre svega Bajder nije korisnik ovog foruma , tako da nisam prekršio pravilo br3 Vrijeđanje ostalih korisnika i upotreba psovki psovao nisam. Bajder jeste smrdjivi političar jer pregovara za nelegalnom vladom u Kijevu. Jer da je pravi političar nebi razgovarao sa zločincima iz Kijeva i nebi potspešivao rat u Ukrajni Jacenjuk je bio oštriji u osudi Rusije i rekao da „nijedna zemlja ne bi trebalo da se ponaša kao naoružani bandit”. Američki potpredsednik je ponovio da SAD nikad neće priznati pripajanje Krima Rusiji. „Nijedna zemlja nema prava da oduzima teritoriju drugoj zemlji.”

VL
DT
dturina
17:41 23.04.2014.

Podrška razvoju demokracije, čitaj: financiranje subverzivnih elemenata u medijima i politici s ciljem destabilizacije države, te potplaćivanje različitih bitangi za izazivanje nasilnih prosvjeda protiv svake pro-ruske vlasti.

VL
RA
Rangostar
14:26 23.04.2014.

Intellegenes @ Gore si napisao ovu recenicu: "Svima vama koji ste protiv demokracije ljudskih prava slobode idite u Rusiju putinu u Kinu i Iran". Pa zar ne vidis da se skoro sva manifaktura zapadnog svijeta preseli bas tamo. Probaj nestoo kupit u Americi,Australiji itd a da nije napravljeno u Kini, Idiji,Indoneziji i sl. Zasto odose nase zapadne firme iz ovog raja na zemlji bas u te zemlje bez ljudskih prava i demokracije. Najbolje da okrivimo Ruse i Kineze za sve ili tu ima neka druga prica ?

VL
AM
alberta.mutti.5
09:27 23.04.2014.

Mogli su ameri proci i mnogo jeftinije da je Kisindzer napokon shvatio da je Carl Bildt los izvrsilac.

VL
CI
citispeak
14:40 23.04.2014.

5 milijardi za razvoj demokracije? Ovo mi je razveselilo dan. Uložili su ga za razvoj fašizma-nacizma u njegovom najekstremnijem vidu.

VL
MI
microlion
11:17 23.04.2014.

Čurkina ljuti to što je Rusija uložila dvostruko više, a nije postigla ništa.

VL
IN
intellegens
11:01 23.04.2014.

Nema vise nasilnog mijenjanja granica. USA su spasili cijeli svijet vec vise puta. Spasili su nas od fasista komunista rusa srba , hranili su nas nakon drugog svijetskog rata....Svima vama koji ste protiv demokracije ljudskih prava slobode idite u Rusiju putinu u Kinu i Iran.

VL
BU
bubacro
11:44 23.04.2014.

kajželi ovaj rus ?? on je kao za demokraciju red i mir pa kaj onda ne naredi ovim separatistima da se mirno dogovore s ukrajincima zašto podržavaju odcjepljenje i komadanje jedne suverene države? to je mogao i slobo 90tih napravititi pa nebi bilo toliko izbjeglica i rata . uvijek isto sranje ,nametanje sile oružjem i prodavanje demagogije

VL
IN
intellegens
10:53 23.04.2014.

Rusija je izvrsila agresiju na jednu suverenu drzavu okupirala je jedan dio njenog teritorija i prisvojila ga je . Sada ce opet ponovoviti to isto. Putin je hitler 21 stoljeca. Nece uspjeti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.