Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNI ZLOČINI

Reuters objavio video o Karadžiću: 'Nemojte misliti da nećete odvesti BiH u pakao'

Radovan Karadžić
Foto: screenshot Reuters/Pixsell
1/2
26.09.2014.
u 18:04

U ponedjeljak će početi izlaganje završnih argumenata u suđenju Karadžiću

Idući tjedan nastavlja se suđenje bivšem vođi bosanskih Srba Radovanu Karadžiću na Haaškom sudu. U ponedjeljak će početi izlaganje završnih argumenata.

Tim je povodom Reuters objavio Karadžićevu biografiju i video s nizom snimaka od Karadžićevih političkih početaka do suđenja za ratne zločine i genocid na Haaškom sudu. Među njima je i njegov poznati govor u bosanskohercegovačkom parlamentu tijekom rasprave o nezavisnosti BiH, kada je Karadžić najavio krvavi rat.

– Nemojte misliti da nećete odvesti BiH u pakao, a muslimanski narod možda u nestanak. Jer muslimanski se narod ne može obraniti ako bude rat ovdje – rekao je tada Karadžić.

UPOZORENJE: Video sadrži i neke snimke koje mogu biti uznemiravajuće

>> Radovan Karadžić: Zaslužio sam nagradu, a ne suđenje

>> Zakletvu za australsko državljanstvo morao položiti ispred slika Mladića i Karadžića

Komentara 50

VK
vk52
18:50 26.09.2014.

Nece oni Karadica osudieti jer su ga ti isti i podrzavali i snjim rakijali i nase zene silovali skup srbima.Protiv srba ne smijes nista kazati i napisati istinu jer taki isti sjede u VL i brisu komentare i daju opomene.Strasno i zalosno zasto je Hrvatski narod patio i ginuo da ne smije istinu napisati na ovom portalu.

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
20:17 26.09.2014.

Činjenica je da je bosna i hercegovina odvučena u pakao, baš poput hrvatske, ali je isto tako činjenica da su se muslimani nedolično odnosili prema hrvatima koji to nisu zaslužili. Činjenica je isto kao što je i sam ovaj zločinac rekao da se muslimani ne mogu sami obraniti, uvelike su im pomogle hrvatske snage i oružje koje je došlo od hrvatske strane, što bi bilo s pojedinim mjestima te kolike bi muslimanske žrtve bile, da nije bilo hrvatskih snaga, bog samo zna. Problem muslimana je taj što su htjeli svoju samostalnu muslimansku državu, baš poput ISIS-a danas, kada vidite snimke današnjih "mučenika" u siriji i iraku, onda vam je tek jasno s čime su se morali suočavati hrvatski vojnici u bosni, a sada im sude kao npr generalu Praljku. Ne mogu shvatiti izdaju muslimanskog naroda, ali to ide njima na dušu. A o karađiću i bosanskim srbima koji nikada nisu bili dio bosne, već nasilno naseljeni, nema potrebe govoriti. Cijeli svijet ih je prepoznao kao barbare, koji nemaju morala, časti ni u ratu ni u miru.

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
18:36 26.09.2014.

obavijestite nas kad dobije doživotnu....o šljamu se ne piše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije