Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon u javnosti

Putin se pojavio nakon 10 dana: Bilo bi dosadno bez tračeva

putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
16.03.2015.
u 12:54

Zbog Putinova izbivanja iz javnosti, proširile su se brojne glasine, od onih da je teško bolestan do onih da je bio uz ljubavnicu koja mu je rodila dijete

Život bi bio dosadan bez tračeva, rekao je Vladimir Putin danas u St. Petersburgu, deset dana nakon što se nije pojavljivao u javnosti. Zbog njegova izbivanja, proširile su se brojne glasine, od onih da je teško bolestan do onih da je bio uz ljubavnicu koja mu je rodila dijete.

Ruski predsjednik danas se tako u St. Petersburgu sastao s kirgistanskim čelnikom Almazbekom Atambajevim. Putina nije bilo u javnosti od sastanka 5. ožujka s talijanskim premijerom Matteom Renzijem.

Njegov glasnogovornik za to je vrijeme demantirao glasine i rekao da je Putin živ i zdrav, a to je danas potvrdio i on sam.

>> Gdje je nestao Putin? Izostanak u javnosti potaknuo teorije na internetu...

Ključne riječi

Komentara 14

RA
ranko75
18:25 16.03.2015.

Bijednici, mozete lajati koliko hocete na Putina, ali zato nikada necete postati dobar pas.Jer onaj koji laje na Putina da bi se dodvorio amerima nije pas nego dzukela!

DU
Deleted user
21:47 16.03.2015.

Sve ove gluposti oko Putinova nepojavljivanja u javnosti od kojih je najveća da je umro i već tajno pokopan je samo smišljeno ispiranje mozga Evropljanima i tek mali segment sveopće rusofobije na Zapadu.

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
22:51 16.03.2015.

Ne zna se tko je veći jado, da li onaj tko glasine uvredljive za ljudski intelekt iznosi ili onaj tko ih kao Večernjak prenosi. Prisustvo Putina porodjaju ljubavnice u Švicarskoj je u rangu vijesti da Sjevernokorejski diktator hrani tetkom svoje krmke. Odlika suvremenih slobodnih i nezavisnih medija je da su ovi oslobodjeni u cijelosti od obaveze iznošenja istine, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije