Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bježe iz borbe

Pripadnici ISIL-a odijevaju se u žene kako bi pobjegli iz Iraka

Islamska država
Foto: Instagram
1/3
16.03.2015.
u 07:45

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima se vide muškarci prerušeni u žene, našminkani i u ženskoj odjeći, koji su navodno uhvaćeni dok su pokušavali pobjeći iz sjevernog Iraka

Pripadnici Islamske države u Iraku maskiraju se u žene i tako pokušavaju pobjeći, objavile su iračke vlasti, a piše Daily Mail.

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima se vide muškarci prerušeni u žene, našminkani i u ženskoj odjeći, koji su navodno uhvaćeni dok su pokušavali pobjeći iz sjevernog Iraka.

Na fotografijama objavljenim na Instagramu vidi se kako iračka policija skida burke ispod kojih su se krili mladići i muškarci.

Fotografije su se pojavile pet dana nakon što su trojica muškaraca, optuženih da su homoseksualci, brutalno ubijena.

>> Islamska država želi raznijeti Bijelu kuću, Big Ben i Eiffelov toranj

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
08:43 16.03.2015.

Haha... zgodno.. nakon svih zločina koje su počinili, nakon svih klanja i silovanja, nakon drogiranog(?) divljanja i oni došli na red... sada bih ja angažirao naše gejiće da rade reda... odjeveni u maskirne odore s beretkama na glavi, nabildani, pretraživali bi njihove bule... prave cure ih se ne trebaju plašiti, a prerušene allahove ratnike... čunga lunga do smrti.. pa da vidim hoće li ga u ahiretu ( raju) dočekati 70 djevica ili 70 gejića...

DG
dgtec
09:22 16.03.2015.

U vrijeme kad se pljačkalo ,ubijalo, silovalo bili su junačine ,sad kad je zagustilo bježancija. Slično našima traktoristima

MM
marija ml
09:25 16.03.2015.

Papci bili i ostali....lako sa nejačadi a sad kad je zagustilo, bjež.....hehe.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije