Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dogovora o primirju

Porošenko: Proruski separatisti oslobodili 1200 zarobljenika

Petro Porošenko
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.09.2014.
u 17:22

Porošenko je govorio tijekom posjeta Mariupolju, lučkom gradu koji su proteklih dana granatirali proruski separatisti

Ukrajinski predsjednik Petro Porošenko rekao je da su proruski separatisti u Ukrajini oslobodili 1200 zarobljenikaPuštanje je, prema Porošenkovim riječima, uslijedilo nakon dogovora o primirju koji je sadržavao razmjenu zarobljenika, javlja BBC.

Porošenko je govorio tijekom posjeta Mariupolju, lučkom gradu koji su proteklih dana granatirali proruski separatisti. Svoj dolazak najavio je na Twitteru napisavši da je Mariupolj Ukrajina.

– Nećemo ovu zemlju predati nikome – dodao je na Twitteru.

Inače, čini se kako se dogovor o primirju  koji je postignut u petak unatoč sporadičnoj pucnjavi ipak poštuje.

>> Nastoje održati klimavo primirje na istoku Europe

Komentara 28

AP
apolon
22:59 08.09.2014.

Jack F. Matlock bivši USA veleposlanik u SSSR-u te prof. na sveučilištu Princeton u opširnom video nastupu zbori slijedeće: SAD i Nato izazvale Ukrajinsku krizu... State Department potrošio 5 milijardi USD za svrgavanje bivšeg Ukrajinskog režima i zaključuje pitanjem .rajinskog režima i zaključuje pitanjem . ..Kako bi se Amerikanci osjećali kada bi Rusi instalirali svoje baze u Meksiku!?

AP
apolon
22:39 08.09.2014.

Ja sam Hrvat ! Hrvat i samostalan pojedinac koji misli svojom glavom i ne vjeruje niti jednoj - svjetskoj- propagandi ,pojedinac sam u neprestanoj potrazi za objektivnom istinom,istinom koja ponekad može stajati nasuprot mnoštvu...stoga...najlakše je biti pripadnik bilo kojeg čoporae biti pripadnik bilo kojeg čopora dok je najteže čovjeka učiniti pojedincem!

Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:25 08.09.2014.

Cudan neki rat, koji se vodi preko Twittera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije