Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljena snimka

Policajac u Teksasu bacio 14-godišnjakinju na tlo, posegnuo za pištoljem pred tinejdžerima

policajac, Teksas
Foto: YouTube video screenshot
1/2
08.06.2015.
u 14:50

Policajac je nakon objave videa na YouTubeu na prisilnom dopustu te je pokrenuta istraga

Policija je pokrenula istragu nakon što je na internetu objavljena snimka u kojoj policajac iz američke savezne države Teksas baca 14-godišnju afroameričku djevojčicu u bikiniju na tlo i poseže za pištoljem kako bi otjerao tinejdžere.

Policajac je zajedno sa kolegama u petak došao na intervenciju nakon dojave o razuzdanim tinejdžerima na bazenu u McKinneyu, predgrađu Dallasa, javlja CNN.

Na videu se vidi kako baca 14-godišnju djevojčicu na tlo. Nakon dolaska dvojice tinejdžera poseže za pištoljem i tjera ih od sebe. Grabi ruku djevojčice i sprema pištolj.

- Zovite moju majku - viče djevojčica. Policajac joj naređuje da okrene lice prema tlu te joj prislanja glavu na travu i stavlja koljena na njezina leđa dok ona plače.

Video je izazvao osuđujuće reakcije zbog postupanja policajca. Djevojčica je privedena i puštena roditeljima, a policajac je nakon objave videa na YouTubeu na prisilnom dopustu. 

>> Policijska brutalnost u Portugalu: Pretukli oca pred očima djece

Komentara 48

LD
lopov drpiga
15:00 08.06.2015.

Amerika je bila predvodnica u zaštiti ljudskih prava i sloboda do masovne primjene kamera u mobitelima...

BF
brkonja fra brkati
15:07 08.06.2015.

Amerika je propala u svakom pogledu.Sad još jedino ostaje da cionistički luđaci svoje ludilo prenesu na EU.

Avatar @promatrač
@promatrač
15:36 08.06.2015.

To je otprilike kao da budeš napadnut i onda ti u samoobrani klepiš napadača, netko sve snimi ali objavi samo kako ti udaraš i odjednom od žrtve postaneš siledžija. Rasistički mafijaši ništa drugo. Kako možeš onda tupom puku dokazati suprotno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije