Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

Policijska brutalnost u Portugalu: Pretukli oca pred očima djece

Policija
Foto: Printscreen Youtube
18.05.2015.
u 13:26

Policija je očito prekoračila svoje ovlasti pa će se provesti hitna istraga slučaja.

Policajci u Portugalu pretukli su oca i sina nakon utakmice Benfice i Vitorije Guimaraes. Da stvar bude gora, sve su to gledala njihova djeca, odnosno unuci.

Crvena krpa za policajce bio je trenutak kada su otac i djed krenuli u raspravu s njima. Otac dječaka dobio je pendrekom iako nije pružao otpor, dok je policajac djeda udario šakom u glavu.

Sve su to napravili pred dječacima, a nemile scene snimili su prolaznici. Policija je očito prekoračila svoje ovlasti pa će se provesti hitna istraga slučaja.

Inače, Benfica je odigrala 0:0 kod Vitorije, čime je osigurala naslov prvaka Portugala.

>> Steven Gerrard odbio potpisati dres LA Galaxyja

Komentara 11

Avatar Resničan
Resničan
14:26 18.05.2015.

Kako ide onaj slogan sa policijskih auta, SIGURNOST I POVJERENJE.Hmm očito i portugalska policija na razini komunističkih represivnih aparata

ID
idijot
15:46 18.05.2015.

Koja lignja u duši moraš biti za uraditi nesto ovakvo.. Da mu je rekao ne znam što onako junački oklopljen u naponu snage na čovijeka s djecom i onemoćalog dedu.. Zatvoriti ga u najgori zatvor, ali i reci tko je i sto je.. Pljuc

DI
dinamojavolim1
16:36 18.05.2015.

koji heroji nemres vjerovat protuhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije