Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morao sletiti

Otkazan Nikolićev posjet papi Franji zbog kvara na zrakoplovu

Tomislav Nikolić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
17.04.2015.
u 09:51

Zrakoplov kojim je predsjednik Srbije Tomislav Nikolić letio za Vatikan vratio se u Beograd zbog kvara na jednom motoru vladina aviona

Otkazan je posjet srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića papi Franji, rečeno nam je u uredu za tisak Svete Stolice. Do susreta je trebalo doći danas u 11 sati, ali je posjet otkazan zbog kvara na zrakoplovu kojim je Nikolić krenuo iz Beograda u Rim.

– Zrakoplov kojim je predsjednik Srbije Tomislav Nikolić letio za Vatikan vratio se u Beograd zbog kvara na jednom motoru vladinog aviona. Posjet Svetoj Stolici je otkazan – prenio je Tanjug. Ubrzo nakon polijetanja zrakoplov se prinudno morao vratiti u beogradsku zračnu luku Nikola Tesla.

Osim s papom Franjom Nikolić je trebao razgovarati i s državnim tajnikom Svete Stolice, kardinalom Pietrom Parolinom.

Prije puta za Vatikan Nikolić je razgovarao s patrijarhom SPC-a Irenejom kako bi papi Franji prenio neke od stavova SPC-a, a koji su od zajedničkog interesa.

>> Srpski predsjednik zahvalio papi Franji na potpori i spomenuo Stepinca

Komentara 47

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
10:25 17.04.2015.

A zašto nije još u ponedjeljak krenuo na traktoru pa ne bi bilo problema... Mogao si Nikoliću naučiti nešto iz vaše nedavne povijesti...

IV
ivanjoksimovic
11:14 17.04.2015.

Taj Falkon je proizveden jos 81. Bar 20 puta do sada se kvario na sluzbenim putovanjima. Mislim da je Tomi grobaru to vec 2. put. A ovi koji se pitaju zasto putuje u Vatikan, odgovor je vrlo jednostavan. Vatikan nije priznao Kosovo i izrazio je uverenja da nikada ni nece, pa je jednodnevno putovanje bilo u svrhu diplomatskog odnosa prijateljskoj zemlji koja je u datom momentu podrzala suverenitet i teritorijalni integritet Srbije.

Avatar Jasebojim
Jasebojim
11:57 17.04.2015.

Za vjerovati je da Papa Franjo nezna tko je ovaj zločinac četnik Nikolić ali čudi me da mu nitko iz vrha naše katoličke Crkve ne dostavi informacije tko je taj lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije