Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šala na svoj račun

Obama: Nobela za mir daju zbilja svima, moguće da ga dobije i Putin!

Barrack Obama
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
04.05.2014.
u 09:42

Američki predsjednik se na godišnjem druženju s novinarima dopisnicima iz Bijele kuće šalio na račun političkih suparnika, gospodarske situacije, ali i na račun svojih političkih poteza

Američki predsjednik Barrack Obama je, pored "teških" tema koje je pretresao s dopisnicima iz Bijele kuće na godišnjem susretu s njima, našao vremena ispričati i koji vic i našaliti se i na svoj račun.

Na "udaru" mu se našao i ruski kolega Vladimir Putin, kojeg je spomenuo u kontekstu svojeg odnosa s američkim konzervativnim komentatorima i političkim suparnicima, donosi BBC.

- Lani je Pat Buchannan kazao da bi Putin mogao dobiti Nobelovu nagradu za mir. Da budem iskren, ta se nagrada u posljednje vrijem daje zbilja svima, pa je moguće da je i Putin dobije - našalio se Obama, a ismijao je i stalnu komentatorsku "opsesiju" Putinovim golim prsima.

Da je šala s dodjelom nagrade indikativna, pokazuje i sam Obama, koji je Nobela za mir primio 2009., što je izazvalo kontorverze jer je tad tek bio započeo svoje vođenje svjetske supersile. Američki se predsjednik osvrnuo i na svoje slogane.

"Dok je 2008. moj slogan bio  'Yes We can' (Da, mi možemo), 2013. mi je bio 'Control-alt-delete' (računalna naredba tipkovnicom za "popravak" štete), jer moja zdravstvena politika ima ozbiljne probleme s informatičkom tehnologijom - našalio se Obama.

>>Obama bi mogao uvesti sankcije Putinu!

>>Vladimir Putin nominiran za Nobelovu nagradu za mir!

Komentara 16

Avatar noemy-no
noemy-no
10:33 04.05.2014.

'' Došao Putin kod Obame u goste, i poslije ručka mu ponudi da svira klavir. Sve tipke crne, samo jedna bijela na klaviru, pa svirajući, Putin pritisne i bijelu tipku. U tom momentu padne luster Putinu na glavu. Nakon nekog vremena Obama uzvrati posjetu Putinu, ovaj mu sve isto ponudio, samo je klavir bio sa bijelim tipkama i jednom crnom. Svira tako Obama i stisne crnu tipku, kad ono ništa. Završio Obama posjetu i pakuje se, a Putin ga upita gdje se sprema.- Pa kući, u Ameriku. - Nema ti više Amerike!''

Avatar EI Indio
EI Indio
10:07 04.05.2014.

Baš lepo što je samokritičan Obama

ZI
Zidoooo
10:20 04.05.2014.

Obama.....oholi licemjer...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije