Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestrašio je?

Nova snimka Trumpa i Melanije zabavlja američku javnost

Donald Trump i Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
20.02.2017.
u 13:37

Melania na Floridi govori molitvu za pozornicom kada joj u jednom trenutku Trump prilazi iza leđa i dodiruje je za ruke, od čega se ona uočljivo "štrecnula"

Otkako je Donald Trump inauguriran kao američki predsjednik, mediji i društvene mreže sa zanimanjem prate njegovu suprugu Melaniju. Točnije, njezino, prema mnogima, neobično ponašanje u prisutnosti njezina supruga.

Svima je u pamćenju ostao trenutak na samoj inauguraciji kada se Trump u jednom trenutku okreće prema Melaniji i, kako se čini, nešto joj govori. Potom se okreće naprijed, a dotad nasmiješena Melania poprima mnogo tužniji izraz lica. Američka javnost danima se pitala što je to Trump rekao svojoj supruzi da joj je tako drastično promijenilo raspoloženje.

 

U međuvremenu su se Amerikanci zabavljali još nekim neobičnim javnim interakcijama bračnog para Trump, uključujući smrknuto lice Melanije na mnogim javnim događanjima. Posljednji u nizu je video na kojem je prikazano kako Melania na Floridi govori molitvu za pozornicom, a u jednom trenutku Trump joj  prilazi iza leđa i dodiruje je za ruke, od čega se ona uočljivo "štrecnula".

 

Nedavno su izvori bliski prvoj dami za Us Weekly rekli kako se Melania bori s odgovornostima i dužnostima koje joj je ta uloga donijela.

– Ovakav život nije bio njezin san. To je bio Donaldov san i Melania se ne zna nositi s ovom situacijom – rekao je prijatelj obitelji Trump i stilist Phillip Bloch.

>> Melania je očajna i nesretna, nije ovo željela

>> Melania Trump napala Slovence: Ne smijete to više raditi

Ključne riječi

Komentara 5

FN
fake_news
14:11 20.02.2017.

Zaboravili ste napisati da je molitvom plagirala Bibliju. Eto, tako se zabavlja onaj veći dio američke javnosti, nagađaju šta će #VeryFakeNews mediji kao slijedeće izmisliti, samo što vi tu većinu svaki put glatko ignorirate, ali to vam neće pomoći. Još nitko od ignoriranja nije nestao.

Avatar tetina
tetina
14:08 20.02.2017.

Eh moj Donalde , da samo znaš kako je Hrvatima , naši mediji su puni mržnje prema svemu Hrvatskom , n Hrvatskom Narodu, Braniteljima, Predsjednici, Hrvatskoj šahovnici , Hrvatskoj Himni ,, daj nam neki pametan savjet za budućnost , alii da su samo mediji još nekako , nevladine udruge potpomognute ži*ovom sorošem srbima , jugoslavenima , crvenoj ga*adi koja se nakotila i nema kraja, partizanine od stodeset godina , e ne znaš ti Donalde što je muka , mržnja i otrov zmija koje po cijele dane sikću i grizu

Avatar nekakav
nekakav
13:14 22.02.2017.

obamu nisu tako secirali. valjda je to tak uobičajeno kod problema sa drugim rasama. rase su tu, imaju svoje značajke, al o njima se ne smije. ajmo onda ukinuti jedan pojam star nekoliko tisuća godina, pojam rase. i onda nećeneće ni biti rasizma. kod trumpa je sve otvoreno, njega se može napadati. uostalom, pa njega, kao ni obamu, narod nije izabrao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije